gino napisał(a):
Po pierwsze to witam wszystkich szanownych forumowiczow.
Tak jak w temacie pytanko o RUTUS Solaris czy to jest jedyny uniwersalny sprzet do militarki i reszty kolorowych drobniaczkow??? Pytam bo chce zaczac sie konkretnie bawic w odkywanie co ma w sobie jeszcze nasza matka natura, a cena 1300zł ciut mnie na pierwszy sprzet przeraza.(do 1000zl to jeszcze moze i bym sie skusil ale za uzywke a ja chce nowy sprzet) Tak sobie grzebie po forum i nie widze by ktos polecal inny tanszy sprzet do wszystkiego.. (Wiem wiem jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ale.....)
Bawilem sie troszke na pozyczonym MD ale stwierdzam jako lail ze to jeden wielki niewypal. Kumpel niedawno zakupil ACE 250 ladnie wyglada ten kanarek ale z wypowiedzi szanownych kolegow wnioskuje ze to bardziej na drobnice sprzecik.
Ale wracajac do sedna czy tylko ten RUTUS Solaris jest dobrym uniwersalnym sprzetem???
pozdrawiam i z gory dziekuje za wszystkie sugestie
"gino" szuka uniwersalnego sprzętu i nie wie co zrobić. Przyznaje tak właśnie jest jak chce się "wszystko". Mam podobny problem, wertuje fora, przeglądam testy i porównania, ceny, dane techniczne,i im więcej przekopie informacji, tym bardziej nie wiem na co się zdecydować.
Jedno wiem na sto-MUSZĘ mieć wykrywkę. Najlepiej nową, taką na kolor,miny i inny rozrywkowy złom niech sobie kopią saperzy.
Zaczne chyba od ACE 250.Cena przystępna, i chyba nie najsłabszy sprzęt.
Pozdrowienia
Ryszard