Zdzichu, podaję numer konta instytucji, której się twoja przegrana bardzo przyda na pomoce naukowe i dożywianie dzieci:
Konto Rady Rodziców Szkoły Podstawowej w Dziekanowie Leśnym
62 8009 0007 0014 9099 5001 0001
Nie jestem w stanie sprawić, żeby ekran było lepiej widać, szczególnie kiedy całe niebo w chmurach i co chwila pada. To nie studio filmowe. Możesz przyjąć, że faza skakała tak samo jak u Ciebie, bo skakała. Zamaskowany cel nie pokaże dokładnej fazy tylko wypadkową, tak samo jest u omedze, i w każdym innym dynamiku, co zresztą było doskonale widać na Twoim filmie. Gdyby było inaczej, nie kopalibyśmy zardzewiałego żelastwa jako koloru nigdy, a dzieje się to często. I nie musielibyśmy akceptować bliskich zeru minusów, żeby wyciągać sreberka, nawet te nie maskowane.
Twierdziłeś, że XLT jest ślepy i głuchy na zamaskowany kolor, podpierając się śmiesznymi informacjami z sieci. Udowodniłem, że jest inaczej. Różnice w reakcji są, bo 2 różne wykrywacze zawsze będą się nieco różniły reakcją, na dodatek z różnymi sondami. Cegłą się nie zasłaniaj, bo cegła czerwona czy szamotowa nie zmienia ABSOLUTNIE NIC odczycie. Więcej filmów dla Ciebie nie będzie, bo gdybym w czasie który Ci poświęciłem pracował, zarobiłbym sam te 1000zł i jeszcze by sporo zostało dla mnie :)
Mogłem i jeszcze bardziej się postarać, ale i bez tego spełniłem Twoje wyzwanie, cytuję "zrób tak swoim XLT a dostaniesz ode mnie 1000zł".
Teraz Twój ruch. Wywiąż się honorowo, albo strać honor, wybór należy do Ciebie :1
P.S.
Żebyś łagodniej przełknął pigułę porażki, podam Ci jeszcze alternatywę:
Możesz wpłacić kasę na konto dowolnej szkoły podstawowej lub przedszkola państwowego, pod warunkiem, że pokażesz tu, na grupie, czytelne potwierdzenie przelewu z dokładnym adresem placówki, żeby dało się sprawdzić, czy się rzeczywiście wywiązałeś. Jeśli zrobisz w ten sposób, masz u mnie pełne oddanie honorów. Ale innej ścieżki wyjścia za słowa które dałeś nie ma.
P.S.2
No to jak ludzie, obstawiamy co zrobi zdzichu? ;)
====================================
Rutus oszczędź mu już ;) Jasne że z tym słoneczkiem Proxima tez sobie poradzi. Już wcześniej napisałem, że każdy dynamik sobie poradzi. Szkoda, że zaczęło padać, bo zrobiłbym jeszcze to samo kanarkiem, żeby zdzichu miał komplet danych do przemysleń :)
Dynamik na zejściu z pola silnych sygnałów może zaćwierkać. To normalne. Omega u Zdzicha ćwierka też na pojedynczym gwoździu w pierwszym filmie a nawet przy odkładaniu na ziemię i kiedy już leży. Tak mają wszystkie wykrywki pracujące "na rzęsach" na granicy szumu albo ustawione na detekcję szybkich sygnałów, szczególnie te proste. A omega, choć ostatnia litera w alfabecie, to nie prom kosmiczny, delikatnie mówiąc :1 Dlatego nikt choć trochę zorientowany nie kopie pojedynczego sygnału, tylko sygnał powtarzalny. I to też nie każdy.
Na zakończenie, chciałem zrobić jeszcze jeden filmik z XLT ustawionym na ciągłe śledzenie fazy, żeby bardzo powoluśku przejechać sondą nad tymi obiektami i żeby potem zdzichowi wytłumaczyć, dlaczego jest sygnał, ale niestety deszcz przeszkodził a i czytelność małych cyferek na wyświetlaczu byłaby niedostateczna. Szkoda, bo teraz produkuje kolejne bezsensowne filmy, które mają udowodnić fałszywą ideę. Widać trochę jak szaleje faza na LCD omegi. Pomyśłałby kto, że mosiężne 5 groszówki dają fazę jak grube dobre srebro albo miedź :drap
Ostatnio edytowano wtorek, 7 września 2010, 20:02 przez Brzęczyszczykiewicz, łącznie edytowano 1 raz
|