Teraz jest niedziela, 17 sierpnia 2025, 04:49

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: tesoro silwer umax
PostNapisane: piątek, 25 stycznia 2013, 18:53 
Chorąży
Chorąży

tesoro silwer umax może jest fajny i lekki,miałem tych wykrywaczy troszkę więcej niż co nie którzy ziarek ryżu zjedli :D to jest prosty wykrywacz jak cep.ustawić dyskryminacje na tyle by odrzuciło zgrubnie żelazo i się lata.i wraz podtrzymam swoje zdanie ze ace 150 lepiej namierza drobnice jak ten u -max.bo co do laika to ludzie z dużym stażem używają ace 150 .a kto miał jeden wykrywacz i nie miał porównania co do innych wykrywaczy to niech idzie do najbliższego młyna myszy łapać. :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 25 stycznia 2013, 20:29 
Generał Broni
Generał Broni

kolego darecki,podtrzymam Cię na duchu.jak już nie raz pisałem-zaczynałem od salamandry i szybko się jej pozbyłem[interesuje mnie tylko drobnica-militaria,absolutnie nie].następnie kupiłem ace250 i po jakimś czasie-gti2500 i teraz ktoś może powiedzieć"durny" bo znowu kupiłem ace250[pierwszy,profilaktycznie poszedł do ludzi-całkiem sprawny].dopiero gdy kupiłem at-pro,kanarek stoi w kącie[w pokrowcu]jako rezerwa.gti2500,był w terenie[w ostatnim roku] 2 razy na specjalnych zadaniach.według mnie,wykrywacz ma być-lekki,prosty w obsłudze i skuteczny.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 25 stycznia 2013, 21:08 
Chorąży
Chorąży

dzięki rufa za obiektywną opinie :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 25 stycznia 2013, 22:31 
Szeregowy
Szeregowy

Wtrące się i znikam:)miałem oba sprzęty i przyznam rację dareckiemu Ace lepszy...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 25 stycznia 2013, 22:40 
Szeregowy
Szeregowy

Wtrace się i znikam:) miałem oba sprzety i przyznam rację dareckiemu ace lepszy...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 26 stycznia 2013, 09:08 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Podajcie mi choć jeden solidny przykład, gdzie ACE 150 jest lepszy od uMaxa. Testy na żelazo i kolor robiłe w terenie i 250 poległ, a 150 ma zasadniczo ten sam zasięg. Chodzę kanarem na maksylmalnej czułości, więc nie ma mowy, żeby wycisnąć więcej.

Powodzenia z kanarkiem na zaśmieconym terenie. O ile notch w 250 jeszcze pozwala coś wyciąć i dostosować, to w 150 niestety już się nie da takich kulek szrapnelowych albo innego kolorowego śmiecia wyciąć za żadne skarby. uMax w takim terenie zachowuje się dużo spokojniej od 250. Co do namierzania, to przewagę to może mieć 250 dzięki pinpoitowi, 150 go nie posiada.

Panowie, ja rozumiem, że każda sroczka swój ogonek chwali, ale ja mam Ace 250 i jesteś świadom ograniczeń mojego sprzętu, czas się z tym pogodzić. Nie uważam też, że to złe wykrywacze, ja na określone warunki to tylko z kanarem.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]