Jeżeli masz problem z dyskryminacją żelaza, wyłącz ją w ogóle, chodź na all metal :1 Żelazo zdyskryminowane, prawie zawsze daje jakieś delikatne piski, bez dyskryminacji dźwięk od żelaza jest wyraźny, buczący. Jakikolwiek dźwięk, w którym słychać sygnał kolorku/ tu pomaga wyświetlacz / należy kopać. Jeżeli operator Proxy jest z nią osłuchany, nie ma najmniejszego problemu z rozróżnieniem żelaza chodząc bez dyskrymy. Od dwóch - trzech miesięcy chodzę na all metal / dyskryminacja minus 90 / i z czułością na max / 39 /. Wyniki są zaskakujące :1 Co najciekawsze, nawet na zaśmieconym terenie, na tych ustawieniach praktycznie nie kopię żelastwa - w 99 % kolor :za . Pozdrawiam Walbor62. P.S. Wszystkie miejscówki, na których chodziłem wcześniej, są do poprawienia. Po kilkuset godzinach chodzenia z Proximą wydawało mi się, że znam ją jak własną kieszeń, byłem w błędzie. Kolega z którym chodzę ma AT Pro, wcześniej miał wyniki trochę lepsze , teraz prawie zawsze lepsze wyniki mam ja :luv , jedyny wyjątek na terenach gdzie wyskakują cieniutkie sreberka - tam At Pro jest lepszy / ale nie jest to jakaś ogromna różnica/.
|