Teraz jest niedziela, 24 sierpnia 2025, 14:09

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Rutus argo ver.3 pytanie
PostNapisane: poniedziałek, 4 marca 2013, 19:37 
Specjalista
Specjalista

sklerotyk napisał(a):
Wczoraj zachwalilem a na dzisiejszym wypadzie klapa - wykrywacz dostal świra i piszcząc latał po całym zakresie. Naładowanie baterii wskazywało 56-52%. Możliwe,ze to przez to? Dodam tylko ,ze zjechałem nawet do czułości "30" i dalej było bez zmian.
A to chyba nie wina baterii ,mi też czasami tak robi .Przyzwyczaiłem się do tego widać chyba taka jego natura .Ja wtedy wyłączam go ,oczyszczam cewkę ,włączam ponownie i wszystko działa :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 4 marca 2013, 19:43 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Również wyczyscilem. Wylaczalem i stroilem 4 razy - bez skutku . Nie wiem ,czy to normalne ,ale na ostatnim wypadzie wszystko juz było ok,przynajmniej tak myslalem- do dzisiaj. Co bym nie zrobił to wył jak wściekły ,tyle dobrego ,ze robił to dosyć cicho .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 4 marca 2013, 22:08 
Inspektor Gadget

Gdzieś już o tym pisałem , ale spróbuj wyłączyć komórkę, u mnie zadziałało. Z daleka też od puchy z elektroniką należy trzymać krótkofalówkę jeśli używasz. Raz wył jak zwariowany bo okazało się ,że teren pode mną jest jakiś żużlowaty i w tym przypadku trzeba było się ewakuować gdzie indziej. Czyli jest tak :D , jak wyje z cewką nad ziemią bez sensu to żużel, niedaleko aglomeracji może jakaś magistrala podziemna a jeśli wyje bez sensu wszędzie tj. nawet na ramieniu to mogą być to transmisje od komórki bądź inne fale nie wiem moze od linii wysokiego napięcia. Powtórze ,że tak miałem ja. W innym przypadku być może - serwis :?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 5 marca 2013, 08:57 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Dzięki serdeczne za odpowiedz.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]