Teraz jest poniedziałek, 22 grudnia 2025, 17:13

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: POMOCY Delta 4000 jaka sonda 11'dd czy detech 13"ultima
PostNapisane: środa, 26 czerwca 2013, 20:50 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Szkoda, że na filmach nie ma porównania Delty z 11" DD do tej nowej detech 13" , wtedy można by było zobaczyć jaka jest między nimi różnica na tym samym sprzęcie(o ile takowa by wystąpiła)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 26 czerwca 2013, 21:06 
Kapitan
Kapitan

Posiadam Nela Tornado w Delcie i nie narzekam. Wielkie pole detekcji, stabilność na czuł max 12 spacer po trawie bez wzbudzania się !!! przedmioty łapie lezące nawet z boku cewki, Minus troche inaczej sie namierza le to kwestia wprawy. Są dwie firmy De-tech i Nel . Nel ukraińska i to oni zapacztowali prod. tych cewek o tej konstrukcji De techy - chyba rumuńska czy węgierska firma się nie umywa. Kiedyś na dokrywcy były testy na kanarku na plus Nela.
a niby to samo :zb

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 27 czerwca 2013, 12:41 
Chorąży
Chorąży

Chiny napisał(a):
Szkoda, że na filmach nie ma porównania Delty z 11" DD do tej nowej detech 13" , wtedy można by było zobaczyć jaka jest między nimi różnica na tym samym sprzęcie(o ile takowa by wystąpiła)

Testowałem zwykłą i dd , nie stwierdziłem by dd była głębsza jak niektórzy pisali , jak dla mnie dd jak za takie pieniądze jest przechwalona .
Detech13 jest tańsza i jak widać dużo głębsza jak dla mnie dd nie umywa się do niej.

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 27 czerwca 2013, 22:39 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Potwierdzam słowa Pegora. Przesiadłem się z 8" na Nel Tornado i powiem że różnica jeśli chodzi o te cewki jest znaczna. I nie chodzi tylko o zasięg, ale przede wszystkim o stabilność. Ciekawe jak wypadłoby porównanie Nela
z De-techem... Cewki podobne, a jednak De-tech sporo lżejszy. Ciekawe jak sprawuje się w Delcie w porównaniu z Nellem. Sprawdzał ktoś?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 czerwca 2013, 07:14 
Porucznik
Porucznik

Fajne filmy, jak dla mnie delta jest najbardziej atrakcyjna, Omega uff przypomniałem sobie te słabe audio , jak ona mnie denerwowała, choć to kwestia gustu , ale jak by miała dźwięki OK dala głuchych to pewnie t2 by się nie sprzedawał, bo to jedyna wada jak dla mnie. All metal w teknetics no nie wiem na militarkę może, w minelabach to daje dopalacza bo jest nadal ident tonowy i spokojnie wyłapiesz moniaki tam gdzie ich nie ma :D no może bez przesady ale zawsze coś wyjdzie.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]