TomaszM napisał(a):
Ale ja się wypowiedziałem tylko o wadzę ( bo to mogę stwierdzić i o wykonaniu bo mam go w ręku) o niczym więcej nie mówiłem więc nie wiem o co Ci chodzi . Ja garretta w ręku nie miałem więc nie wiem jak to wygląda . A ty masz któryś z tych wykrywaczy że polecasz Garretta ? Bo jeśli nie to kup po testuj a potem się wypowiedz :)
poza tym mówisz że można go kupić sporo taniej używanego za ok 1500 euro ? to ok 6300 zł . Ja za swojego nowego kupiłem za 2250 $ to dało 6950zł to aż tak strasznie poleciała na łeb ? :) . Zobacz na Spectre jak poleciała na łeb , to też zły wykrywacz ?
Mowisz ze wypowiedziales sie tylko o wadze a potem pytasz czego wlosi od niego oczekiwali? Przede wszystkim wodoszczelnosci,bo takim byl okrzykniety przed premiera.Najgorsze jest to ze Minelab przyznal ze ten wykrywacz ma wady konstrukcyjne ale nic nie robi zeby je poprawic,
"po prostu" piszemy oddzielnie - błąd ortograficzny!!! olali klientow.Tez mialem go pozyczonego przez kilka dni i moge smialo stwierdzic ze ma charakterystyke bardzo zblizona do E-TRAKA, (to w koncu FBS) Minimalnie szybszy,a przez kolorowy wyswietlacz i GPS nie powinien kosztowac poltora raza tyle co E-TRAK.
P.S Nigdy bym nie zamienil na niego SPECTRY V3i, mialem ja przez 1,5roku,teraz mam DEUSA ale juz zdecydowalem ze wroce wlasnie do V3i.