damiano napisał(a):
Marcur
W T2 SE masz lepsze wyważenie, mniejszą bateriożerność a drobinek nie pominiesz.
W trybie bP wręcz czasami będziesz wyciagał tak drobne kawałeczki że trudno będzie je znaleźć - to samo w F75.
Dziwi mnie tylko że rozważasz T2 skoro już masz G2 - wydaje mnie się że G2 powinien ci wystarczyć, może jest płytszy jedynie.
Hej. Mniejsza bateriożerność ? Przy G2 to właśnie działało na jej niekorzyść. AT jest pod tym względem zdecydowanie lepsze. Rzeczywiście przy G2 kopałem drobiazgi a szczytem był kawałek trojaka ?!! Jest w moim temacie.
Może źle ułożyłem podpis. Teraz jest już chyba jasny. Nie mam już G2. Zaczynałem od tej wykrywki, ale już jej nie mam. Co do wyważenia to nie ma porównania. Choć ostatnio za radą Kolegi Mariusza1972 skróciłem sztyce i jest w AT trochę lepiej.
Zdecydowałem się na razie na cewkę NEL Hunter i kontynuację zabawy z AT.
Cała moje niezdecydowanie wzięło się stąd, że wyciągnąłem małe 3 krajcary srebrne na sygnale jakiego na zaśmieconym terenie bym nie kopał. Nie używam wyświetlacza a sygnał był delikatny i "drżący". Jako, że to "mój" teren to kopię wszystko.. No i taka naszła mnie refleksja, ile takich monetek ominąłem ? :)
Kiedy chodziłem z G2 kopałem więcej ....