benekpe napisał(a):
Nie żebym się czepiał, ale ciągle słyszę że rutus ma świetny serwis - bardzo wielu userów jak widać osobiście tego doświadczyło. (...) Pomimo tego że wykrywacze te są na pewno dobre, może nawet wybitne w swojej klasie cenowej, to częstość występowania w nich usterek nieco odstrasza - przynajmniej mnie.
Wiadomo, że Rutusy od czasu do czasu miewają swoje narowy, ale dlatego właśnie liczy się błyskawiczny i perfekcyjny serwis, tak, aby użytkownik wiedział, że jeśli się coś stanie ze sprzętem (odpukać!) to ma przynajmniej pewność, ze szybko i fachowo ktoś temu zaradzi. I aką właśnie obsługą klienta zdobywa się popularność sprzętu. A niezależnie, one są po prostu dobre, dobrze przystosowane do przeciętnego polskiego użytkownika, o ile oczywiście takowy nie wysłucha ton bzdur wypisywanych w necie,
i nie kupi sprzętu, który nie jest dla niego.
Mopja Optima, katowana nieludzko już czwarty sezon w zasadzie ma się dobrze, poza padnięciem spustu, ale i tak jestem zdziwiony, że tak długo wytrzymał przy moim posługiwaniu się sprzętem. Co oczywiście niczego nie dowodzi...
polo1 napisał(a):
Widzisz, pisałem że chce dać do 1500 zł ale jak czytam wasze opinie to chyba lepiej chwile odczekać i kupić coś lepszego.
Dobre rozumowanie. Najważniejsze - nie spieszyć się przy wyborze.
Jeśli RUTUS dla osoby początkującej nastawionej na monetki - tylko Optima. Czy wyjdziesz z niżą pierwszy raz czy setny - ilość interesujących rzeczy, które wyciągniesz będzie podobna... ;)