Renald napisał(a):
to co zobaczyliśmy dotychczas, można spreparować nawet dla kija od szczotki.
Brawo :lol: Zastanawiam się skąd administrator forum PS bierze takich przenikliwych moderatorów ? :)
Cytuj:
Poza tym "producent" wykazuje wyjątkową arogancję: nie tylko nie dotrzymuje deklarowanych terminów, ale stawia ultymatywne żądania wobec Forum, strofuje potencjalnych klientów a na krytykę reaguje groźbami.
Wszystko przeinaczasz! :)
Bronimy swoich interesów. Nie było żadnych gróźb! Tylko informacja, że w stosunku do jednego z użytkowników forum skorzystamy z drogi sądowej. Można krytykować do woli ale nie pomawiać o kradzież intelektualną, etc - co jest łamaniem prawa. Zgodnie też z prawem administrator forum ponosi odpowiedzialność dopuszczając do takich wypowiedzi. Ponieważ oczywiście nie mamy możliwości poznania personaliów osoby, która jest tutaj anonimowa, w przyszłości, i jeśli sytuacja się powtórzy, będę się zwracał do administratora forum PS o osunięcie kłamliwych pomówień - jeśli uznam, że działają na szkodę mojej firmy. Mam nadzieje, że się rozumiemy :) Jest jeszcze możliwość zgłoszenia na policje (droga do poznania personaliów nie jest łatwa) ale w tym przypadku nie skorzystam z tego prawa.
Proszę jednak głównego administratora forum o usuniecie szkodliwych wątków z pomówieniami o kopiowanie - w wątku o URD-1.
Jak pisałem wcześniej. Krytykować można do woli i pluć nawet na ten detektor, i nawet owinąć go o drzewo :)
A hejt, który się pojawia pod moim adresem, no cóż. Ja nikogo nie hejtuje i nie odnoszę się ad personam, i zazwyczaj w 90 % piszę o sprzęcie i technice, i w 100% to prawda :)
Natomiast nie będę się już udzielał ponieważ forum po zmianach stało się mało przejrzyste i nie chcę mi się szukać wątków o URD-1 lub o jakimś innym detektorze. Lenistwo. :) Ale jak powstanie osobny dział TAKTYK to być może wrócę na forum, prawdopodobnie z korzyścią dla wielu użytkowników, by dzielić się wiedzą merytoryczną, etc. Ave!
Bez odbioru!
TAKTYK