Witam.Od kilku miesięcy biegam z T2 SE.Wcześniej miałem X-terre70 i Sovereigna.Kolega z którym biegam ma własnie SOVEREIGNA.Robiliśmy kilka razy testy.Nie będę podawał w cm,bo nie mierzyliśmy dokładnie.W każdym teście T2 wypadał ciut głebiej.Różnice jednak są naprawdę symboliczne.T2 uzyskał wyrazną przewage na monecie 2groszowej i 1groszowej.Myślę jednak ze w trudnym terenie Sovereign może pokonać T2.Acha wszystkie testy były w T2 w trybie BOOST.Jest on naprawdę głęboki.Ja latam głównie po polach i parkach więc zasięg nie jest aż tak istotny..Przeskoczyłem na niego ze względu na ergonomię,i nie zawiodłem się.Tak naprawdę to planowałem zwykłego Fishera F75,ale nie mogłem złapać używanego.Nowy z kolei kosztował tylko 300zł mniej niż T2SE.No i zdecydowałem się na T2.Jeżeli ktoś biega głównie za monetami,to mogę go polecić.Jest fajny,i jak się człowiek osłucha można nie zle porozrabiać na polu.Zaznaczam jednak że cudów nie ma się co spodziewać.Nie ma wykrywaczy idealnych.Z T2 jest jak z każdym innym.Albo się polubicie, albo nie.I tyle. :1
|