Teraz jest piątek, 26 czerwca 2026, 15:59

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 maja 2007, 23:13 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

a ja nie za bardzo i takie moje zdanie ,koniec i kropka !!!!!!!!!!!!!!!! a zreszta za ta kase ?????????? powinien kosztowac prznajmniej pol z tego to bym polecal !!!!!!!!!!!!! a tak to sie nie oplaca ....... 1300zl to kupa forsy i moim zdanie duzo za duzo.......................... :1 :1 :1 :1 :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 maja 2007, 23:23 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

a dlatego sie pojawiaja dziwne znaki,ze ta taki super wykrywacz !!!!!!!!!!!!!! znajomy ma go rok i takie cuda sie dzieja a nie powinny?????????? jak mam wywalic 1300zl za cos co po roku bedzie sie wzbudzalo cally czas od kabla i elektroniki i zacznie na wyswietlaczu pokazywac cuda to moim zdaniem nie warto............ i trzeba chlopaka o tym przestrzec,zeby pozniej nie zalowal,jak by byl zdecydowany to by nie pytal na forum tylko kupil,a skoro pyta to znaczy ze szuka pomocnej rady i ja taka sluze...........sprzet moze i nie najgorszy ale na pewno nie wart swojej ceny !!!!!!!!!!! zreszta wszystko tam gra i swieci jak na choince,przeklamuje wskazania i błąd ortograficzny!!!......... na monetki moze,nie wiem bo sie nie znam............na militarke, z pewnoscia nie bardzo.......
takie moje zdanie,a chlopak zrobi co bedzie uwazal za sluszne.....przeczyta na tym i na innych forach i zdecyduje,poznal juz opinie tych co to na wlasnej skorze lataja z wykrywka 7 lat...........wiec niecg teraz sam zdecyduje.............pozdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 maja 2007, 23:28 
Generał Brygady
Generał Brygady

Lokers napisał(a):
ale odnośnie solarisa czy może się na jego temat wypowiedzieć ktoś kto go posiada bądź ktoś kto widział ten sprzęt w akcji ,

Heyka, napisz na priv do użytkownika karol_poznań - on ma Solarisa i używa go w charakterze podstawowego i jedynego detektora, ponadto jest dealerem tego sprzętu. Dowiesz się od niego na pewno czegoś więcej tym bardziej, że to konkretny gość. Kupować u niego nie musisz ....
Generalnie jest spora grupa zwolenników RUTUSa.
Gwoli ścisłości ja tylko wiem jak solaris wygląda i nic więcej :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 maja 2007, 23:45 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

wejdz bezposrednio na strone rutusa i z nim pogadaj,zadzwon,napisz @ a jeszcze dostaniesz rabat od ceny wyjsciowej,moja rada.........

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 00:24 
Generał Brygady
Generał Brygady

pablo11 napisał(a):
...lub ul z osami przewrocic...

Jako pszczelarz jestem zmuszony zaprotestować! w ulu żyją pracowite pszczoły a nie jakies tam osy! ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 08:45 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Witam dziękuje wsztstkim za rady :1 teraz jednak najprawdopodobniej jednak zakupie whitesa i tu nasuwa się moje kolejne pytanie odnośnie bezpieczeństwa kupowania ne ebuy :hmmm czy ma ktoś już z tym jakieś doświadczenia ??

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 09:36 
Kapitan
Kapitan

Jest taka opcja... Szukaj - u góry strony... i nawet już znowu działa ;) Tam sobie kliknij to poczytasz w temacie kupowania na ebay. Nawiasem mówiąc to zupełnie inne problemy napotkasz kupując z ebay-a amerykańskiego a inne z UK a jeszcze inne w Polsce. Albo też nie napotkasz ich w ogóle.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 13:25 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

dzięki za odpowiedz cooger :) nareszcie opcja szukania znowu działa :za

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 14:02 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

poczytałem trochę na ten temat i teraz mam pewne obawy.
Ale mam jeszcze jedną możliwość i ,chodzi o to ,że ja zapłacę facetowi na ebay a on wyśle wykrywacz do mojego kolegi w stanach a ,że ten przyjeżdża do polski w czerwcu mógł by mi go po prostu przekazać ale zastanawiam się czy nie będzie miał problemów na granicy i czy nie będzie musiał płacić cła :que

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 14:54 
Kapitan
Kapitan

Myślę, że przewiezie bez problemów. Oczywiście Ci tego nie zapewnię ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 19:25 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Będę musiałe się upewnić i wtedy... upolować jakąś dobrą wykrywkę :) dziękuje wszystkim za rady jeśli macie jeszcze jakieś sugestie z chęcią wysłucham

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 21:33 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

moja rada taka,sam sobie upoluj na ebay wymarzona tania wykrywke whitesa,jak wygrasz poinformuj kolege z usa a on dogada sie ze sprzedajacym i temn przesle jemu wykrywacz,a pozniej on tobie,wysylka po usa kosztuje okolo 20$ a do polski paczka prioryteteowa,ubezpieczona, lotnicza okolo 40$ wiec razem dolicz okolo 60$ do ceny wykrywki,ale moim zdaniem i tak sie oplaca,paczke ubezpiecz na mala kwote i napisz gift !!!!!!!! clo to jakies grosze gozej jak dolicza vat 22%.......ale moze sie jakos uda, a najlepsza metoda to zeby znajomy ci przywiozl ze soba jako bagaz podreczny i bedzie bez zadnych oplat !!!!!!!!!!!! to tyle co w temacie i pozdr :1 :1 :1 :1 :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 22:00 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

No i pewnie tak zrobie a możecie mi jeszcze napisać coś o innych mode;ach tych z wyświetlaczami :que

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 22:31 
Generał Brygady
Generał Brygady

Lokers napisał(a):
..... ale bardziej zależy mi na nowym wykrywaczu żeby nie mieć później niemiłych niespodzianek ;)

Ej Lokers - trochę niekonsekwentnie - najpierw chciałeś mieć nówkę, a teraz o whitesie z ebaya piszesz.
Nawet jesli kupisz nowy detektor za granicą nikt z polskich serwisantów nie będzie Ci honorował gwarancji.
Chyba najlepiej byłoby rozejrzeć się za czymś na polskim rynku - ostatnio kolega kupił od Proscana XLT-Spectrum za 1800zł z gwarancją do końca roku - to fakt, że używany, ale cena na prawdę korzystna....
Wystarczy popatrzeć - obecnie na al... jest wystawiony śliczny 5900 - a Ty coś pisałeś o militariach

Pozdroofki

IdeL

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 maja 2007, 22:36 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

na ebay tez sa nowe wykrywki,a jak nowa to sie nie psuje, a serwis........ jak dac w polsce u dilera 3500zl za xlt to lepiej sciagnac super uzywke za 30% procent tej ceny z usa a o serwic to sie pozniej trzeba bedzie martwic.........wazne ze wykrywka tania

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]