Brzęczyszczykiewicz napisał(a):
XLT jest świetnym wykrywaczem i zawsze tak twierdziłem, ale jak każde urządzenie ma wady i niedostatki, bo nie ma idealnych urządzeń.
Jakie wady będzie miał Twój wykrywacz? Możesz jeszcze nie wiedzieć, ale kiedyś się dowiesz, jeśli go ukończysz. Wtedy daj nam znać.
Oczywiście wiem że nikt się nie zgłosi po odpowiednik Lorenza a tym bardziej 20 osób.
Czyli przyznajesz, że to był tylko blef? Bo jeśli nie, to co miało na celu obiecywanie gruszek na wierzbie, skoro sam przyznajesz, że to tylko obiecanki i nikt tego nie sprawdzi? Marketing.
Wszyscy tu chętnie dyskutują o tym o czym nie mają pojęcia
Ja mogę podyskutować o Twoich metodach marketingowych oraz efektach jakie chcesz wywierać pisząc na forum, akurat na tym trochę się znam :)
Coś z tego wynika dla mojej pracy? Nic.
Zmniejszasz swoją wiarygodność, bo przechwalać się każdy może, na dowolny temat, zwłaszcza blefując w niemożliwy do sprawdzenia sposób, co sam wyżej przyznałeś.
Przypomnę Ci ten post, zresztą nie tylko Tobie, we właściwym czasie. I poproszę wtedy o aktualny komentarz :1 I tak pewnie skończy się odwracaniem kota ogonem, jak w przypadku zdzicha229, ale to nie zmniejszy w żaden sposób mojej satysfakcji.
Możesz na mnie liczyć. Jeśli się sprzęt ukarze, chętnie powiem co o nim myślę i nie będę miał problemu powiedzieć, że jest dobry, jeśli będzie dobry. Ale jeśli nie będzie dobry, to nie pomoże nic mówienie, że odwracam kota ogonem i inne wybiegi, grasz ostro, chcesz być postrzegany jako najlepszy? Mówisz, że nic to nie przeszkadza, że jesteś pyszałkiem, to będziesz mierzony według swojej miary, porównując do najlepszych. Dlatego nie licz, że zrobienie wykrywacza, który będzie działał, czy nawet będzie atrakcyjny względem innych polskich produktów będzie uznane za sukces. Sam zapracowałeś na wysokie oczekiwania, to teraz im podołaj. Wypij piwo, które sobie marketingiem naważyłeś.
Sid, odpowiem jeszcze Tobie, i zamilknę, żeby dać Wam odetchnąć a i mi na zdrowie wyjdzie :) [...] Do przeczytania za jakiś czas. Zostawiam Was na pastwę prawdziwych naganiaczy ;)
Wygląda na to, że przejąłeś się tym, co napisałem o Twoim marketingu, bo jak do tej pory nie zapowiadało się na to, żebyś zamilkł. Mówiłeś, że dopiero po wprowadzeniu wykrywacza na rynek, czyli pewnie za dłuuuugi czas :)