Teraz jest czwartek, 11 września 2025, 17:57

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Fisher F75 po ACE 250
PostNapisane: wtorek, 15 marca 2011, 15:49 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

ehhh w vi.... fisher f75 ltd za 4900 :( od dzis dostępny wiec jednak sie chyba zdecyduje na zwykłe f75

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 16 marca 2011, 02:27 
Plutonowy
Plutonowy

zdzichu jest master wie lepiej gdzie jaki serwis.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 6 maja 2011, 10:07 
Generał Broni
Generał Broni

Witam,
Co sadzicie o wykrywce Fisher F75 LTD? Czy z korzyscia rozni sie od Minelab E-Trac Pro?
Mam zamiar szukac generalnie monet na polach i lakach (takze lekko podmoklych) oraz w zalesionym terenie. Z racji na obszar poszukiwan mozliwe jest zaleganie militarii.
Pozdrawiam i z gory dziekuje za sugestie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 9 maja 2011, 14:49 
Porucznik
Porucznik

F 75 lekki ma tryb statyczny więc dobry na militarkę można dodać większą cewkę e- trac nie wiem ale explorer se porównywalny z większą cewką 10"x14" warzyliśmy 2,3 kg , Przy takiej wadze ALL1M cewka 13" lepiej wyważony jak SE siadła mi ręka w łokciu. Dla mnie te sprzęty już nie istnieją, dodam że nie miałem żadnej kontuzji chodząc z teknetics Delta sezon nawet nie wiedziałem o takich problemach. Warto się nad tym zastanowić bo często jest pomijane.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 21:03 
Generał Broni
Generał Broni

kaaktus napisał(a):
F 75 lekki ma tryb statyczny więc dobry na militarkę można dodać większą cewkę e- trac nie wiem ale explorer se porównywalny z większą cewką 10"x14" warzyliśmy 2,3 kg , Przy takiej wadze ALL1M cewka 13" lepiej wyważony jak SE siadła mi ręka w łokciu. Dla mnie te sprzęty już nie istnieją, dodam że nie miałem żadnej kontuzji chodząc z teknetics Delta sezon nawet nie wiedziałem o takich problemach. Warto się nad tym zastanowić bo często jest pomijane.

Wiec jaki model polecacie do poszukania monet na polach i lakach (takze lekko podmoklych) oraz w zalesionym terenie. Z racji na obszar poszukiwan mozliwe jest zaleganie militarii. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 23 sierpnia 2011, 21:14 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

XP Deus.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 25 sierpnia 2011, 20:48 
Pułkownik
Pułkownik

Fortus napisał(a):
Co sadzicie o wykrywce Fisher F75 LTD?

Bierz F75 LTD badz SE ;) .Na PF cos tam wyskakuje ale na mojej najlepszej miejscowce sie w ogóle nie sprawdza poniewaz moniaki lezakuja sobie bardzo gleboko i PF jest ,,slepy'' ,lekarstwo na nie nazywa sie BP :1 .
Pzdr,Kwiatek

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 22 listopada 2011, 13:59 
Generał Broni
Generał Broni

Kwiatek napisał(a):
Fortus napisał(a):
Co sadzicie o wykrywce Fisher F75 LTD?

Bierz F75 LTD badz SE ;) .Na PF cos tam wyskakuje ale na mojej najlepszej miejscowce sie w ogóle nie sprawdza poniewaz moniaki lezakuja sobie bardzo gleboko i PF jest ,,slepy'' ,lekarstwo na nie nazywa sie BP :1 .
Pzdr,Kwiatek

Witam Kwiatek i dzieki za sugestie.
Mialem mozliwosc "popracowac" Minilab'ami: E-Trac i Sovereign GT. Bardzo mi sie podobaly wyniki poszukiwan z wykorzystaniem wieloczestotliwosciowego urzadzenia. Wybieram jedno z tych urzadzen takze z jeszcze jednego powodu - moi Koledzy wlasnie takimi urzadzeniami poszukuja. Dzieki Ich wiedzy, mam szanse na, korzystajac z Ich wiedzy i praktyki, na biezaco rozwiazywac ewentualne problemy z urzadzeniem oraz skrocic czas nauki - praktyke i tak sam musze zdobyc!!
Dziekuje takze wszystkim Eksploratora za sugestie, decyzje i tak podejmuje sie samemu i ponosi tego konsekwencje... :lol: Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 22 listopada 2011, 14:16 
Generał Broni
Generał Broni

Fortus napisał(a):
Witam,
Co sadzicie o wykrywce Fisher F75 LTD? Czy z korzyscia rozni sie od Minelab E-Trac Pro?
Mam zamiar szukac generalnie monet na polach i lakach (takze lekko podmoklych) oraz w zalesionym terenie. Z racji na obszar poszukiwan mozliwe jest zaleganie militarii.

po pierwsze primo Etrac jest jeden, nie ma czegos takiego jak Etrac Pro - to pro to tylko nazwa zestawu z jakim wychodzi, tak zeby sie lepiej sprzedal
Jesli w gre wchodza laki, w szczegolnosci te podmokle - Etrac, na pola do drobnicy Etrac
Fishera nie lubie
Fortus napisał(a):
Minilab'ami

Minelabami ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 22 listopada 2011, 17:54 
Generał Broni
Generał Broni

cehaigrek napisał(a):
Fortus napisał(a):
Witam,

po pierwsze primo Etrac jest jeden, nie ma czegos takiego jak Etrac Pro - to pro to tylko nazwa zestawu z jakim wychodzi, tak zeby sie lepiej sprzedal
Jesli w gre wchodza laki, w szczegolnosci te podmokle - Etrac, na pola do drobnicy Etrac
Fishera nie lubie
Fortus napisał(a):
Minilab'ami

Minelabami ;)

Dzieki

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]