Madox77 napisał(a):
Jedyną rozsądną rzeczą jaką chyba można zrobić to go sprzedać, zainwestuję parę groszy i kupię chyba tego ACE 250. Ten mój CS300 to raczej nadaje się dla dzieci kupić w prezencie na pierwszą komunię albo na urodziny do zabawy :)
Tylko musisz wiedzieć że ACE 250 też daje fałszywe sygnały i nie zawsze przedmiot zgadza się ze symbolem na wyświetlaczu.Najlepszym wyjściem jest identyfikacja cyfrowa w wykrywaczu,np.F2 oprócz ikonek ma skalę od 0 - 99 i dla danego przedmiotu wyświetla się odpowiednia cyferka co pozwala dokładniej odróżnić co jest pod cewką.
Cena za F2 jest prawie taka sama jak ACE 250 Najlepszym wykrywaczem dla ciebie będzie właśnie F2 i jak zapamiętasz jakie cyferki się pokazują dla danych przedmiotów, to poszukiwania staną się wielką przyjemnością.
Według mnie to najlepszy wykrywacz na rynku w cenie do 800-850 zł a do 1000zł Delta 4000 jest bezkonkurencyjna.
Posiadacze F2 pewnie potwierdzą, że lepiej jest kupić F2 niż ACE 250 ,
Ja kiedyś miałem EuroACE i już nigdy bym nie powrócił do ACE, bo ten wykrywacz bardzo mnie wkurzał.Z powodu fałszywszych sygnałów i latających ikonek jak popieprzone :lol: .Kolega co kupił ACE 250, to już po pół roku sprzedał ten wykrywacz i kupił Deltę 4000.Dopiero przy Delcie nerwy mu się uspokoiły :lol: