Teraz jest sobota, 16 sierpnia 2025, 08:09

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Fisher F75 Special Edition czy GARRETT AT PRO
PostNapisane: niedziela, 20 listopada 2011, 15:44 
Podporucznik
Podporucznik

Pip sprzet jest na pewno rewelacyjny, lecz zeby go wykorzystac w maksymalnym stopniu potrzeba duuuuzo czasu i samozaparcia w nauce ,jesli podolasz ;) na pewno szybko nie bedziesz myslal o zmianie.pozdrawiam GALIENUS

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 20 listopada 2011, 15:57 
Starszy Sierżant Sztabowy
Starszy Sierżant Sztabowy

Niestety cena ponad 5000 zł za wykrywacz swoje mówi.tylko nie wiem co tam tyle kosztuje, czy elektronika jest taka droga, czy raczej oprogramowanie jakie wsadzili do tego małego komputerka.
Przy tej cenie, bez dobrej miejscówki ciężko będzie żeby wykrywacz szybko się spłacił.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 20 listopada 2011, 16:08 
Generał Broni
Generał Broni

Wydajac 5000pln bez zastanowienia dzwonil bym do Denara po nowego Deusa i tyle. W razie "W" uzywka znajdzie klienta od reki, w przypadku V3 licz sie z olbrzymia strata przy odsprzedazy, jesli uda sie sprzedac! Chyba ze chcesz najlepszy z mozliwych wykrywaczy to polecalbym cos innego ale pólka cenowa troche inna i doswiadczenie potrzebne :usta

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 21 listopada 2011, 18:58 
Chorąży
Chorąży

@pip To będzie twój pierwszy sprzęt? (Jeżeli tak to odpuść sobie v3i) No chyba że masz mnóstwo czasu na poszukiwania i determinacji żeby opanować spectre.

Użytkowałem przez długi okres czasu XLT/DFX. Opanowanie ich do takiego stopnia żeby dawały świetne efekty to nie prosta sprawa. Musisz mnóstwo czasu spędzać w terenie kombinować z ustawieniami etc.

Bardzo często jest sprzedawana spectra dlatego że użytkownicy nie potrafią opanować tego sprzętu.

Po opanowaniu każdy z wymienionych wykrywaczy daje świetne rezultaty :666

P.S Skąd jesteś? daj znać na PW chętnie ci pokaże moją V3i w terenie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 21 listopada 2011, 19:46 
Generał Broni
Generał Broni

reglass napisał(a):
Bardzo często jest sprzedawana spectra dlatego że użytkownicy nie potrafią opanować tego sprzętu.

A moze zwyczajnie, pomimo takiego ogromnego wachlarza ustawien, jest nadal przecietnym wykrywczem. Nie posadzajmy ludzi o to, ze sa debilami, jestem przekonany, ze jesli warto byloby poznac ten wykrywacz lepiej, tak zeby znaczaco odbiegac od pozostalych, wielu daloby rade.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 21 listopada 2011, 23:10 
Chorąży
Chorąży

@cehaigrek Cytuje twój post który napisałeś w dziale "Humor i Rozrywka"

"Whites XLT"
"Po raz kolejny probuje sie nauczyc tego sprzetu, juz drugie podejscie do instrukcji i poradnika Bob'a Bailey'a Boooooshe!!! Mialem juz kilka roznych wykrywaczy :ang , ale z kazdym przeczytanie instrukcji raz (albo wcale) i wystarczylo. "

Nie mam więcej pytań. :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 21 listopada 2011, 23:48 
Generał Broni
Generał Broni

Tak ale czy to znaczy, ze nie mozna go zrozumiec? Chyba nie. Obsluga wiekszosci wykrywaczy jest znacznie prostsza i tyle. No ale coz Ty i jak i Twoi koledzy z forum, mitoman (ten od golfa) i Grzesio B. macie jakas ogromna manie wyzszosci. Za wszelka cene staracie sie wykreowac na niesamowitych specjalistow od w/w sprzetu, a cala reszte, ktorym ten wykrywacz zwyczajnie nie podpasowal, staracie sie zaszufladkowac jako bande niedouczonych tepakow o IQ srednio wyrosnietego makaka. Dobra, zgoda moze poznaliscie sprzet w dostateczny sposob, aby poprawnie go zastosowac w danych warunkach, ale czy to znaczy, ze bedzie bardziej skuteczny od innych? Wiem, ze B. twierdzi, ze tylko XLT/V3 daje mozliwosc oceny tego co mamy pod cewka, uwierz mi doswiadczony uzytkownik Etraca/Explorera jest w stanie podac wiele szczegolow o przedmiocie zanim go wykopie. Widzisz w chwili obecnej staram sie nauczyc wykrywacza, ktory zupelnie nie daje takich mozliwosci, ciezko rozroznic czy dany fant jest kolorem, czy to jednak kawalek zelaza, tylko delikatne zmiany w dzwieku pozwalaja podjac decyzje, czy kopac. Jednak uwazam, ze sprzet jest wart tego, zeby to z nim szukac, a przeciez daje tak malo informacji.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 15 października 2012, 20:51 
Szeregowy
Szeregowy

Witam szanowne grono, posiadam spektrę v3i i nie zamienię tego wykrywacza dla mnie rewelka.
Czy orientujecie się gdzie można kupić cewkę Excelerator 18x15" Butterfly?
Będę Wdzienczny za info.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 16 października 2012, 06:56 
Podporucznik
Podporucznik

Uzywalem przez ponad rok,nie warta swojej ceny (szybko wrocilem do E-TRACA).

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 16 października 2012, 07:09 
Porucznik
Porucznik

sla1971 napisał(a):
Uzywalem przez ponad rok,nie warta swojej ceny (szybko wrocilem do E-TRACA).
Ale dlaczego , slaby zasięg , wykłada się na rdzy , wyświetlacz źle pokazuje ? , zresztą wyświetlacz można se darować, bo i tak nikt nie odróżni zrywki od obrączki . Jeszcze zapytam jak z maskowaniem i czy V3 zatyka się jak minelaby od nadmiaru informacji na ,,śmietniku" ? co zauważalnym w Safari, Exploler też podobno tak ma, chwilowy brak odpowiedzi.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 16 października 2012, 09:08 
Podporucznik
Podporucznik

Nie powiedzialem ze to zly wykrywacz,wrecz przeciwnie,tyle ze nie wart swojej ceny dla mnie to jest cos w stylu DFX z kolorowym wyswietlaczem.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 16 października 2012, 09:44 
Kapitan
Kapitan

reglass napisał(a):
Jeżeli ma służyć na kolor i militaria. To żaden z tych sprzętów nie będzie odpowiedni.

Zaproponuje Ci znaną maszynę na tym forum a mianowicie White's MXT/MXT Pro

Super czuły na drobny kolor. Ale w trybie "Relic" pokazuje pazurki na militaria. Kopałem nim sporo dołki za żelastwem Do tego modelu możesz dokupić jak się nie mylę 16 dodatkowych cewek co czyni ten sprzęt w pełni profesjonalny.

Dokładnie bzdury:P
fisher f75 nie będzie uniwersalny?
proponuje zerknąć na testy proscana , lub na zagraniczne ,test jest zawsze na szczycie pod względem zasięgu na małe sreberka a najczęściej na pierwszym miejscu. Militaria ? posiada pełen tryb statyczny.... maskowanie monety przez żelazo -praktycznie go nie ma:P
porównywanie go do at pro to żart , obu używałem jeśli ktoś bedzie to negował proszę pochodzić obadać później pisać.
jedyne do czego można sie przyczepić w f75 to czułość która jest dla mnie atutem osobiście ale osoba początkująca może mieć ciężko
pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]