Teraz jest sobota, 16 sierpnia 2025, 08:35

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: garrett at pro - czy to wada sprzętu ???
PostNapisane: sobota, 23 lutego 2013, 08:38 
Podporucznik
Podporucznik

:lol: Jeśli Twój sprzęt nie widzi takiego łańcuszka to powinieneś oddać go do serwisu.Ja ze swoim nie mam takiego problemu.Oczywiście jeśli rozmawiamy o przedmiotach które leżą bezpośrednio na ziemi.Pod pewną warstwą ziemi to nawet najlepszy wykrywacz na ziemi go nie zobaczy ale to już jest inna dyskusja.
Nie jestem tu po to aby się spierać kto ma lepszy wykrywacz tylko po to aby ewentualnie pomóc lub doradzić.Jestem szczęśliwym posiadaczem garretta i nie zamienił bym go na tą chwilę na żadnego innego.Pozdrowienia

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 23 lutego 2013, 11:30 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Nie wiem jak moge Ci to riese prosciej przekazac. Moze tak jak idziesz szukac okreslonego celu np deusem na cienkie sreberka to jaka mu czestotliwosc ustawisz 18 czy 4 ?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 23 lutego 2013, 11:35 
Generał Broni
Generał Broni

Źle robisz Riese, że nie ustawiasz na złotko, bo piszczeć Ci będzie na każdym sreberku i będziesz musiał je wyciągać i tracić czas, zamiast kopać złotko. :zb

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 23 lutego 2013, 12:17 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Kolego Gtt jak możesz to wyślij na YT swój test ze złotą ultra cieniutką biżuterią albo kolega Mariusz niech to zrobi każde doświadczenia są mile widziane warto zobaczyć jak wykrywacz wysokoczęstotliwościowy reaguje w różnych nastawach

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 23 lutego 2013, 12:58 
kapral riese1968
kapral riese1968

Rupcio napisał(a):
Nie wiem jak moge Ci to riese prosciej przekazac. Moze tak jak idziesz szukac okreslonego celu np deusem na cienkie sreberka to jaka mu czestotliwosc ustawisz 18 czy 4 ?
Czy to forma jakiegoś egzaminu :? ... pewnie częstotliwość ustawiłbym na 18 ale dalej myślę, że problem w relacji między mną a użytkownikami Garretta leży we wzajemnym niezrozumieniu przekazywanych treści i dlatego ze swojej strony chyba zakończę na wcześniejszym stwierdzeniu, że...

riese1968 napisał(a):
Temat złota... stary jak świat... zmartwię Cię a może nie ;) Twój sprzęt nie jest wadliwy :666
... bo dalsze wywody to po prostu nasze nieporozumienie.

Ryjec ;)

Gocki napisał(a):
Kolego Gtt jak możesz to wyślij na YT swój test ze złotą ultra cieniutką biżuterią albo kolega Mariusz niech to zrobi każde doświadczenia są mile widziane warto zobaczyć jak wykrywacz wysokoczęstotliwościowy reaguje w różnych nastawach
... myślę, że to dobry pomysł. Ja dzięki uprzejmości kolegi zdzicho229 zamieszczę jego 2 przykładowe filmiki jak zachowuje się mój sprzęt w takich sytuacjach
http://www.youtube.com/watch?v=qL4PTWco ... Dw&index=3
http://www.youtube.com/watch?v=4ivjK9qQ ... w&index=11

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 23 lutego 2013, 13:06 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Kolega Ryjec rowniez ma problemy czytania ze zrozumieniem ... gdzie koledzy wyczytali ze ktos z tego watku tak po polach lata? Nastawy takie sa potrzebne tylko w okreslonych sytuacjach gdzie wiesz czego szukasz i mniej wiecej znasz polozenie np zgubiony lancuszek. Raczej wtedy nie szukasz sreberek

Roztopow zycze

:D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 23 lutego 2013, 15:09 
kapral riese1968
kapral riese1968

Rupcio napisał(a):
... Nastawy takie sa potrzebne tylko w okreslonych sytuacjach gdzie wiesz czego szukasz i mniej wiecej znasz polozenie np zgubiony lancuszek...
No w końcu :1 ... jeśli taki był podtekst wszystkich Waszych wypowiedzi zwracam honor... po prostu nie było to dla mnie tak oczywiste i jednoznaczne dlatego przepraszam za zamieszanie :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 23 lutego 2013, 15:32 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Spoko loko od tego jest forum :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 23 lutego 2013, 16:05 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

riese1968 napisał(a):

Gocki napisał(a):
... myślę, że to dobry pomysł. Ja dzięki uprzejmości kolegi zdzicho229 zamieszczę jego 2 przykładowe filmiki jak zachowuje się mój sprzęt w takich sytuacjach

Tak nie zawsze wysoka częstotliwość idzie w parze z czułością czasami może by odwrotnie :)

A swoją drogą pojawiła sie nowa cewka NELA do AT jakby ktoś chciał sobie pogłębić
https://www.youtube.com/user/alex547950 ... e=g-high-u

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 23 lutego 2013, 16:24 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Gocki napisał(a):
riese1968 napisał(a):

Gocki napisał(a):

Tak nie zawsze wysoka częstotliwość idzie w parze z czułością czasami może by odwrotnie :)

A swoją drogą pojawiła sie nowa cewka NELA do AT jakby ktoś chciał sobie pogłębić
https://www.youtube.com/user/alex547950 ... e=g-high-u[/quote

Normalnie jestem w szoku po jutrze kupuję Omegę i zapisuje się do klubu the best of Teknetics :) .
Panowie to jest wątek dotyczący At Pro i proszę Was bardzo nie róbcie niepotrzebnego zamieszania .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 11:11 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

dziś będąc w domciu przelotnie sprawdziłem...... ii ....... mi tam łapie cienki łańcuszek i to na dużej cewce nie na snajperce, czy to ma wpływ nie wiem nie sprawdzałem. ( nie mam snajperki )

cieniutki łańcuszek widzi ale jeśli chodzi o głębokość to bardzo podobnie jak t2 ( czyli du.y nie urywa )

jeśli chodzi o cienkie kolczyki , pierścionki a w końcu obrączki to łapie je baaaardzo ładnie i głęboko.

pzdr..

PS. śnieg się topi :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 15:54 
Generał Broni
Generał Broni

wczoraj zatankowałem,swojego at-pro i po długiej zimowej przerwie,postanowiłem sprawdzić jak on widzi kawałek złotego łańcuszka,bo całe normalne ,złote łańcuszki,jakoś trafiałem.otóż łańcuszek,długości 6cm,złożony na pół-wykrywa z odległości,do 4 cm.wskazanie 35-38.tryb pracy-pro,zero.czułość zmniejszona o dwie kreski[bo w domu,popiskuje na wyższej czułości].grunt 80,bo taki ostatnio miałem na polu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 16:18 
kapral riese1968
kapral riese1968

mariusz.babilon napisał(a):
... Normalnie jestem w szoku po jutrze kupuję Omegę i zapisuje się do klubu the best of Teknetics :) ...

... a ja po przeprowadzonych badaniach kolegi rufy stwierdzam, że następnym wykrywaczem na bank będzie At PRO :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 17:54 
Sierżant
Sierżant

Witam !!!
No to mój at pro jutro wysyłam do reklamacji, póki jeszcze jest gwarancja. Do wiosny juz niedługo, więc szkoda mieć trefny sprzęt.
Pozdeawiam !!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 10 marca 2013, 07:09 
Podporucznik
Podporucznik

gtt napisał(a):
Witam !!!
No to mój at pro jutro wysyłam do reklamacji, póki jeszcze jest gwarancja. Do wiosny juz niedługo, więc szkoda mieć trefny sprzęt.
Pozdrawiam !!

Napisz czy naprawili Ci Twojego garretta, bo jestem ciekaw czy uwzględnili Ci tą gwarancję

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]