cehaigrek napisał(a):
Czemu najwiecej do powiedzenia zawsze maja te osoby, ktore sprzetu nie mialy, nie maja i nie sa zainteresowane nabyciem. CTX'a mialem, czy bylem zadowolony? Nie. Czy przeciekal? Nie. Czy to dobry sprzet? Tak. Zwyczajnie to nie bylo to czego sie spodziewalem. Czy pojawiaja sie uzywki za polowe ceny? Nie. Co najwyzej jest to strata 1/5 ceny. Na temat nowego Garretta sie nie wypowiem, bo watpie, ze kupie cos od nich. Mialem juz 2 PI z tej stajni i powiem tylko tyle, ze sprzet znacznie gorszy od tanszego PI Tesoro.
Ja nie chce miec do powiedzenia.Wiemy ze w Polsce jest 2,moze 3 uzytkownikow tego wykrywacza wiec trudno o wiarygodne opinie.Ja bendac we Wloszech chcialem udostepnic opinie uzytkownikow wloskich,ktos inny Angielskich a ktos inny Amerykanskich.Wtedy wszyscy zainteresowani mieli by mniejszy dylemat kupowac czy nie.
Podajac drastyczny spadek cen na rynku wtornym mialem na mysli realia Wloskie,jesli ktos go kupil za 2500euro a potem sprzedaje za 1400 to jestesmy blisko 1/2 ceny,nie 1/5 jak pisze kolega.Nie chodzilo mi o przeliczanie euro na zlotowki i ile to wychodzi.Dla mnie to tez ostatni post w tym watku.
Kolego Tomasz M jak by nie bylo przynajmniej troche prawdy w tym co napisalem,to nie zlapal bys takiej piany. :oops: