front247 napisał(a):
gadzina napisał(a):
o czym ty piszesz? delta nie ma identyfikacji? z czym ty chodzisz?
otóż powiem ci , że delta ma identyfikację , cyfrową i jeszcze jedno, jestem gotów się z tobą spotkać , na powiedzmy jakiejś plaży i udowodnić , że jestem w stanie nie tylko zitentyfikować że mam monetkę pod cewka, ale nawet nominał
zakład?
ps. widać że nie dysponowałeś nigdy tą wykrywką, więc nie udzielaj się , bo nie masz na jej temat bladego pojęcia
Ależ oczywiście że miałem,w sumie mnie to dużo nauczyło,a ty widzę nic nie kumasz z tego co napisałem :)
Co do tego ze umiesz identyfikowac monety na plaży nie mam najmniejszych watpliwości,skoro uwazasz ze delta posiada ID - ok posiada tylko jak ono działa ,ja ci sreberko zakopie na polu tak ze ta twoja delta przejdzie w błogiej ciszy:h ,choc biorąc pod uwagę czułość fabryczna ustawiona na granicy szumu,to watpie zeby sie nie wzbudziła.
pozdrawiam
tak? jak długo chodziłeś z delta? może dzień,czy może "aż" tydzień?
nie ma idealnych wykrywek, i każda będzie innaczej reagowała na płasko położoną monetkę a innaczej na położoną pod kątem, czy na sztorc
plaże podałem jako przykład, zwykle są moneti i śmieci współczesne, więc łatwiej dojść do tego co ma się pod cewką i wtedy wiesz czy masz kopać
pole to zupełnie inna bajka
rozumiem że kopiesz tylko niektóre sygnały.... więcej takich