Teraz jest środa, 27 sierpnia 2025, 16:28

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Tesoro Tejon czy White's V3 ?
PostNapisane: piątek, 15 października 2010, 19:08 
Major
Major

Dzięki za odpowiedz :) pytałem o Tejona bo kolega mi go plecil mówił że jest super itp ale po przemyśleniach wolałbym wykrywacz jednak typu V3 z wyświetlaczem automatyczne strojenie do gruntu i gdyby nie był zbyt skomplikowany byłoby fajnie :) ja chodze przede wszystkim na kolorek po polach . Przepraszam za zamieszanie z tym Tejonem wprowadziłem za duże zamieszanie przez to :/

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 15 października 2010, 19:34 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

witam jestem nowy i chciałbym dowiedziecmsie cos na temat ace250 czy warto zakupic czy jest cos w porównywalnych cenach oprócz wymienionego wyżej wykrywacza

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 15 października 2010, 20:05 
Major
Major

rojek2505 napisał(a):
witam jestem nowy i chciałbym dowiedziecmsie cos na temat ace250 czy warto zakupic czy jest cos w porównywalnych cenach oprócz wymienionego wyżej wykrywacza

Kolego a czy mógłbyś założyć swojego posta ?? Dzieki

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 15 października 2010, 20:10 
Specjalista
Specjalista

rojek2505 napisał(a):

Witamy,
Kolega w tym temacie pyta o wykrywacz do pięciu tysięcy złotych (5.000 zł) Ace kosztuje poniżej 1000zł. Albo czegoś nie zrozumiałem, albo podłączyłeś się nie do tego tematu co trzeba. Proponuję, żebyś przeszukał forum w poszukiwaniu informacji jakiej szukasz, a jeśli nie znajdziesz nic, co pasowałoby do Twoich wątpliwości, to załóż nowy temat.

W każdym razie w tym temacie na pewno nie dyskutujemy o ACE 250 ani wykrywaczach z tej półki cenowej.
Kunta napisał(a):
Dzięki za odpowiedz :) pytałem o Tejona bo kolega mi go plecil mówił że jest super itp ale po przemyśleniach wolałbym wykrywacz jednak typu V3 z wyświetlaczem automatyczne strojenie do gruntu i gdyby nie był zbyt skomplikowany byłoby fajnie :) ja chodze przede wszystkim na kolorek po polach.

Tejon na pewno nie jest złym wykrywaczem. Sam posiadam jego młodszego brata, Vaquero. Ale bez wątpienia nie ma wyświetlacza, ani automatycznego strojenia do gruntu. Ze sprzętem trzeba się rozumieć. Jedni uwielbiają sprzęty bez wyświetlaczy, z pokrętłami, inni nie mogą ich zdzierżyć, bo szukają czegoś innego. Każdy powinien dobierać wykrywacz pod siebie i uwzględniając swoje potrzeby, a z porad na forum brać tylko potrzebne, wybrane informacje. To, że mnie może się rewelacyjnie szukać danym wykrywaczem, nie znaczy, że Tobie również będzie się nim dobrze szukało. A sprzętów o zbliżonych możliwościach na rynku nie brakuje.

Co do V3, choć ma programy, umożliwiające łatwe szukanie, to jest to najbardziej złożony i skomplikowany sprzęt na rynku. Jeśli nie jesteś przekonany, że to ten właśnie jest dla Ciebie, trzy razy bym się zastanowił przed kupnem. Są wykrywacze bardzo przyjazne w obsłudze, pomimo, że są z wyższej półki, jak Safari. Są sprzęty bardziej sprawdzone, bo dłużej na rynku. Są też bardziej intuicyjne.

Przejrzyj co jest na rynku, zapoznaj się z oferowanymi funkcjami, a jak będziesz miał swoje typy, albo jakieś pytania, to napisz, a forumowicze zapewne pomogą :)
Tymczasem nie ma sensu, żeby ktoś wybierał za Ciebie, w końcu to Ty będziesz z tym wykrywaczem chodził.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 15 października 2010, 20:24 
Major
Major

Ok dzieki za odpowiedz , poszukam , poczytam , i wtedy podam swoje typy co mniej wiecej biore pod uwage :)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]