Cytuj:
Więc już wiesz, co dają wszelkiego rodzaju testy polegające na wzięciu czegoś, położeniu gdzieś i pomachaniu wykrywaczem w jakiejś konfiguracji sprzętowej (cewka, częstotliwość) z jakimiś ustawieniami.
Kolejna pomoc w wyborze między Deltą a Cibolą okazuje sie być daremna. Myślaleł, że te testy chociaż w jakimś stopniu moga być wartościowe, a tu się okazuje, że to jakieś nieporozumienie jest.
Cytuj:
oczywiście że warto, ja biegam z deltą 4000 z cewką 11DD, jak wziąłem do łapki 150ątkę to.... powiem tak pierwsza myśl była taka , że mam w ręku zabawkę (150tka), jak już miałem pod cewką obiekt , szukałem pinpoita(nie znajdziesz go i 150tki)
ogólnie 150tka jest dobra na początek, delta do dobry sprzęt średniej klasy za przyzwoitą cenę, wazne : jest cudownie wyważonam możesz z nią biegać cały dzień bez bólu łapki:)
Już przeszliśmy etap tego pytania i na pewno jest to pewien jakościowy przeskok. Teraz temat wyewoluował do postaci wyboru między Deltą 4000 11DD a Tesoro Cibolą :) Nie zmienia to faktu, że mamy mały impas na poziomie - i tu cytat -
Cytuj:
Jest to rzeczywiście dylemat - czy wybrać wyspecjalizowanego wysokoczęstotliwościowego drobnicowca, czy bardziej uniwersalnego średnio-częstotliwościowego masowca.
tego stwierdzenia _cheetah_ :roll: