Barranek17 napisał(a):
ryszardpe widze ze mozesz wypowiedziec sie na temat at pro;) moze powiesz cos na temat jego wad i zalet ;)
będę chyba nieobiektywny, bo dla mnie nie ma żadnych wad, czego dowodem są kolejne wypady z kolegami na wykopki, na dokładnie i przez kilka lat przeszukane miejscówki, w tym łączki których się nie orze, wyciągam stare cieniutkie sreberka, i duże srebra głęboko ukryte, jedynym minusem dla niektórych jest jego ciężar, ja akurat nie mam z tym problemów, zastępuje mi siłownię, świetnie sobie radzi na silnie zmineralizowanych i zaśmiecionych glebach, super sobie radzi z kawałkami żelaza pod czy nad monetami.
Kolego Alfer, jak możesz pisać, że nie zyskujesz zasięgu w stosunku do kanarka ? bez porównania ze zwykłym kanarkiem, poza tym dobre rozróżnianie przedmiotów, po głosie wiesz czy coś małego czy dużego czy płytko czy głęboko i czy obok żelaza jest coś jeszcze, może to kwestia dokładnego osłuchania się z wykrywaczem, chodząc na słuchawkach słyszy się dużo więcej niż na głośniku. Ale to jest moja prywatna opinia wysnuta z moim osobistych doświadczeń z tą wykrywką.
Z tego co mozna sie dowiedzieć z forum od uzytkownikow at pro to wada jest jakoś wykonania wykrywacza. Trzeba uważać na odrywające sie puszki z elektroniką od stelaża. Mimo tego jest to sprzęt godny uwagi.