Teraz jest poniedziałek, 22 grudnia 2025, 13:06

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: jaki wybrać PI
PostNapisane: czwartek, 22 maja 2014, 08:28 
Generał Brygady
Generał Brygady

To i tak jesteś szczęściarzem, że dostałeś wykrywacz :lol: Nie wróżę temu kontu na Allegro dużej żywotności, znając podejście sprzedającego. Zawsze twierdziłem, ze ten człowiek byłby bogaty gdyby nie jego chora głowa.
Szkoda, bo sprzęty robi naprawdę dobre...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 9 czerwca 2014, 23:41 
Moderator
Moderator

Potwierdzam przedmówce, super że dostałeś wykrywacz od mistrza N. Brak cewki to nie problem w tym wypadku. Niektórzy nie mieli takiego szczęścia jak ty ! :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 23 czerwca 2014, 14:40 
Chorąży
Chorąży

Maciek (cobra67) napisał(a):
Nie polecam Trapera. Nie ma odrzucania wielkościowego i w terenie zaśmieconym oraz na pobojowiskach kopiesz każdą pipkę identycznie jak Jabelem. Tragedia wiem bo używałem. Używam teraz Mad Maxa (wykończyłem po 2-3 latach użytkowania Nowaka - nie ma szans na naprawę, konstruktor sprzedaje, ale nie naprawia sprzętów). Mad Max ma bardzo dobrze zrobioną elektronikę , ale zasięgami jest troszkę słabszy od Nowaka (niewiele, ale jednak w terenie przekopanym te kilka cm czasem robi różnicę być albo nie być).

Ze swojego doświadczenia polecam Mad Maxa - dobrze zrobiony , zasięgi akceptowalne.
Nowak - świetne zasięgi , ale sprzęt może ci się zniszczyć w każdej chwili, nikłe szansę na naprawę, trudny kontakt
Traper - najlepiej zrobiony , ale kopiesz jak Jablem przez co w terenie z dużą ilością sygnałów staje się bezużyteczny (chyba że jesteś kolekcjonerem gwoździ i odłamków).

Również mogę polecić sprzęt produkowany przez Mad Maxa. Od kilku dni użytkuję ramę jego wykonania, zasięg jest naprawdę przyzwoity oraz do jakości wykonanie nie można się przyczepić.
Pozdro

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 23 czerwca 2014, 14:53 
Generał Brygady
Generał Brygady

Jeszcze w cenie takiej, ile jedno kolanko od tej ramy kosztuje u Lorenca :lol:

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]