Brzęczyszczykiewicz napisał(a):
Dopiero co jeden z "mędrków" tutaj takimi tekstami przekonywał mnie do tego że łatwe jest zrobienie sondy niewrażliwej na kąt położenia monety. Niestety na tym skończył na razie :)
Jak do tej pory to Ty nie potrafiles mi odpowiedziec na to pytanie w jaki sposob Alain to zrobil, nie jest to zadne odkrywanie Ameryki, tylko zwykla zmiana priorytetow, ktore towarzysza producentowi, w Explorerze/Etracu (w innych wykrywaczach prawdopodobnie rowniez) tez jest to przeciez mozliwe, tylko ze to my zadecydujemy o tym przez odpowiednie ustawienia, przeciez wplyw polozenia celu ma wplyw na odczyt wtedy, gdy jest na pograniczu zasiegu, gdy mamy go w "bezpiecznej" odleglosci odczyt sie powtorzy, jesli ciezko to Tobie zrozumiec, to powiem tyle, ze ciemno widze przyszlosc magniteca, jesli takowy sie kiedykolwiek pojawi.
PS. Przepraszam za off'a,
Brzeczek jesli masz cos do mnie to moglbys pisac w watku przeze mnie zalozonym, bedziesz mial pewnosc, ze to zauwaze.
Co do tematu watku, widac, ze to winna uzytkownika, dopierniczyl sruby na maksa, zapominajac o dobrej kondycji podkaladek, co nie zmienia faktu, ze plastik stosowany przez minelaba jest do D., a pekniete mocowania to juz pomalu standard, jesli bede mial czas sprobuje znalezc gdzies numer telefonu do Finbar'a