Teraz jest środa, 16 lipca 2025, 16:31

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 374 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wady fabryczne wykrywaczy, złe serwisy, gdzie nie kupowa
PostNapisane: niedziela, 26 stycznia 2014, 12:41 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

L Tech (Rzeszów) beznadziejna sprzedawczyni!
Zdzwonię do niej czy jest Ace 250 w pewnej wersji ona powiedziała że tak. Gdy przyjechałem okazało się, że jest nie w tej tylko jakiejś innej. Żeby tego było mało powiedzieli, że będzie w przyszłym tygodniu. Piszę do nich na facebook'u i piszą, że już jest ale gdy jeszcze zadzwoniłem (bo kolejny tydzień jeszcze nie nastąpił) okazało się, że nie ma! Beznadziejna obsługa!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 27 lutego 2014, 11:41 
Moderator
Moderator

Uwaga na pinpoitery Garrett'a z niepewnego źródła! Na Aliexpress wysypało tym: http://www.aliexpress.com/item/Waterpro ... 67301.html
Wygląda identycznie jak oryginał. Nie tylko urządzenie, ale również naklejki i pudełko. Problem w tym, że reaguje dopiero po zetknięciu z metalem. Po prostu zasięg tego cuda wynosi 0 cm.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 27 lutego 2014, 11:58 
Generał Broni
Generał Broni

dyoni napisał(a):
Ja również radzę unikać Vikinga. Miałem problem z moim F4 . Skontaktowałem się telefonicznie-miły pan poprosił o opisanie problemu wraz z podaniem numeru seryjnego wykrywki meilem. Meila oczywiście napisałem tego samego dnia. Brak odpowiedzi przez 3 tygodnie. Zadzwoniłem ponownie-obiecali, że natychmiast odpiszą na meila-oczywiście brak odpowiedzi przez kolejne 3 tygodnie, aż wreszcie odpuściłem. Proscan nie mógł pomóc, bo viking ma monopol na części zamienne. Ostatecznie sprzedałem wykrywkę jako uszkodzoną na allu-z pokaźną stratą. Viking bardzo chętnie sprzedaje, ale naprawy gwarancyjne czy pogwarancyjne to katastrofa.

podobna reakcja na połamane uszy w xterra 705, kompletna zlewka, mieli się do mnie odezwać i czekam do dziś...też odpuściłem, a naprawę wykonał mi brat, eksmodelarz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 27 lutego 2014, 20:40 
Generał Broni
Generał Broni

Ostrzeżenia: 1
Renald napisał(a):
Uwaga na pinpoitery Garrett'a z niepewnego źródła!

Niepewne źródło to też jest rzecz względna. Na amazonie przerabiałem produkt w tym stylu, akumulatorki Sony NP-FW50.

Jest prosty sposób na sprawdzenie oryginalności sprzętu, opakowanie z pewnością nie będzie idealną kopią, będą błędy, poza tym ważna rzecz - waga sprzętu. Przypuszczam, że może być różnica w wadze. Wystarczy znać dokładną wagę oryginału i wagę podróby, i poprosić sprzedającego o zważenie sprzętu bez baterii, jeżeli nie poda wagi, lub będzie się tłumaczył brakiem wagi lub inaczej, znaczy się sprzęt jest trefny.

W przypadku Aku Sony różnica na wadze wynosiła 20g.(57g. oryg.), oprócz innych błędów na naklejce i blistrze, których na zdjęciu nie można zobaczyć.

Cena podróby może być dla uwiarygodnienia, że sprzedawany jest oryginalny produkt, wysoka, lub dla innych szukających okazji, o wiele niższa. :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 16:24 
Generał Broni
Generał Broni

czy mi sie tylko wydaje, że Minelaby w V. poszły ostro w górę? 7 kafli za Etraca? :?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 16:56 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

... ale za to szelki Pro Swing GRATIS!!! :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 16:58 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Pewnie to efekt wojny na Krymie ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 17:01 
Generał Broni
Generał Broni

Obsługa klienta w V. to w ogóle żenada. Od tygodnia próbuję doprosić się o termin dostawy GMP. Maile zlewają, przez tel. też ciężko się czegoś dowiedzieć. Sprzedawca z podejściem jak szatniarz w "Misiu": "Cham się uparł i mu daj. A co zrobię jak nie mam?" :lol:

Chyba trzeba będzie zamówić na ebayu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 17:19 
Moderator
Moderator

W podobnym stylu kupowałem tam Deusa...
Nie kupiłem.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 17:20 
Generał Broni
Generał Broni

Panowie ze sklepu V. już dawno stracili kontakt z rzeczywistością - dlatego po zadaniu kilku pytań - swojego AT Pro zakupiłem gdzie indziej.
A tracą wiele - bo do Dobrego sprzedawcy ludzie wracają - i nie znaczyło dla nich nic , że kupiłem u nich już 3 wykrywacze :zb
Tak więc trzeba dbać o klienta panowie z V......a :n

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 17:53 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Witam .
No niestety u V to porażka cokolwiek kupować a już o poradzie nie wspomnę. MASAKRA.
Pytałem o średnia cewkę do Deus u nich to rozmowa/zdawkowa bym powiedział , żadnych rabatów itp.. nie dają ani nawet przesyłki w cenie nie zrobią bo taka maja politykę firmy usłyszałem i tyle w temacie. Zero proklijetowskiego podajscia maja do sprawy .
A drugi monopolista na akcesoria do Deusa nie lepszy. :666
I związku z tym mam pytanie czy oprócz tych dwóch ulubieńców ktoś jeszcze handluje akcesoriami do Deusa w Polsce .??
Byłbym wdzięczny za jakieś info .
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:19 
Generał Broni
Generał Broni

Kupiłem w Vikingu,kilka wykrywaczy,ostatnim był krecik garretta.Obsługa była bardzo miła i nawet przy zakupie at-pro,otrzymałem oprócz całego zestawu-jeszcze maly i potrzebny upominek.Jednak na wiosnę ubiegłego roku,sytuacja zmieniła się na niekorzyść dla stałego klienta-żadnych upustów-żadnych upominków i koniec dyskusji.Chciałem kupić,następny wykrywacz-deus,jednak nie szło się z nimi dogadać-chociaż na allegro-denar sprzedawał deusa o 100zł,mniej.Olałem więc Vikinga i kupiłem u denara z którym,rozmowa była o wiele przyjemniejsza i jeszcze coś wytargowałem.Jak na razie,dla mnie-denar górą.Polecam denara.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:55 
Generał Broni
Generał Broni

Lipek napisał(a):
Obsługa klienta w V. to w ogóle żenada. Od tygodnia próbuję doprosić się o termin dostawy GMP. Maile zlewają, przez tel. też ciężko się czegoś dowiedzieć. Sprzedawca z podejściem jak szatniarz w "Misiu": "Cham się uparł i mu daj. A co zrobię jak nie mam?" :lol:

Chyba trzeba będzie zamówić na ebayu.

no dokładnie, gdybym tak traktował swoich klientów to dawno poszedłbym z torbami... :(

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 21:24 
Generał Broni
Generał Broni

Od tego momentu zaden sklep / sprzedawca nie ma prawa odpisywac w tym watku. Jest on przeznaczony tylko i wylacznie dla niezadowolonych klientow!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 17 marca 2014, 21:26 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

Renald napisał(a):
Uwaga na pinpoitery Garrett'a z niepewnego źródła! Na Aliexpress wysypało tym: http://www.aliexpress.com/item/Waterpro ... 67301.html
Wygląda identycznie jak oryginał. Nie tylko urządzenie, ale również naklejki i pudełko. Problem w tym, że reaguje dopiero po zetknięciu z metalem. Po prostu zasięg tego cuda wynosi 0 cm.

niestety kupiłem coś takiego, ale udało mi się zwrócić - te podróbki działają w trybie dynamicznym - trzeba machać kretem żeby piszczał no i zasięg z 1-2 cm. sam produkt genialnie podrobiony.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 374 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]