Rafael napisał(a):
Jestem użytkownikiem at pro od pół roku, nie miałem żadnego problemu z jakimkolwiek wzbudzaniem się tego sprzętu. Tak jak kolega pisał w jednym z poprzednich postów problem wzbudzania już dawno został wyeliminowany i sprzęt trafiający w tej chwili do rąk klientów jest pozbawiony tego defektu.
Ja osobiście mogę Ci polecić ten sprzęt, zasięgi stoją na przyzwoitym poziomie zarówno na monety, biżuterię, czy też militarkę, o czym niejednokrotnie mogłem się przekonać. Od razu radzę Ci pomyśleć o zakupieniu pinpointera, bo dwa razy szybciej się biega, a bez niego często się zdarza, że sporo czasu trzeba spędzić nad jednym dołkiem. Dla mnie jego największe minusy to brak podświetlanego wyświetlacza, namierzanie fantów bez pinpointera pozostawia wiele do życzenia, brak regulacji głośności co bywa również irytujące. Moja opinia jest taka, iż za taką cenę dostajemy uniwersalny sprzęt, który niejednokrotnie miło nas zaskoczy:)
Dzieki bardzo Rafael bardzo celujące wskazówki. Pinpointer musi być, a co do podświetlania wyświetlacza to
byłoby nie gorzej jak by było. :( A o głośności to nie wiedziałem, że nie ma regulacji. Ale jak by nie było to jestem za AT PRO i jak by coś to będę pisał na pw. Pozdrawiam