KrisssK napisał(a):
Nie pojmuję jednej rzeczy.
Zamiast najpierw sprawdzić te baterie tak jak ci koledzy sugerują, bo mieli takie przypadki to Ty rozpętujesz burzę w szklance wody. Robisz wszystko ale nie to co w pierwszej kolejności należy wyeliminować.
Po 1,5 roku użytkowania tego sprzętu i jego ,,podstawowej,, znajomości (tak mi się wydaje) a dodatkowo widząc, że cewka dziwnie się zachowuje podczas lekkiego ruchu i wtedy gra dyskoteka (tak jak pisałem gdy leży nic się nie dzieje) sądzę, że wymiana baterii będzie tylko uspokojeniem dla siebie samego, że jednak sprawdziłem i to nie to jest przyczyną tej usterki. Kolego KriisssK piszę to na zupełnym lajcie i grzecznie pytam o to co dana osoba może dodać w tym wątku.
jarolud napisał(a):
Nie żartuj.Sądząc po bardzo dobrej opinii jaką zewsząd słyszy się o producencie tego sprzętu, ze względu na zaledwie 1,5 roczny okres eksploatacji mógłbyś liczyć na całkowicie bezpłatną usługę. I będę zdziwiony jeżeli będzie inaczej. Szkoda czasu i pieniędzy na nowe baterie. Pakuj sprzęt jak najszybciej razem z gwarancja i dowodem zakupu (najlepiej ksero) i wysyłaj.Będzie dobrze.
I tak też zrobimy - szkoda, że jeszcze można wykorzystać kilkanaście dni w tym sezonie ale cóż ważne żeby zdiagnozowali co boli Proxę :D