|
Szukacie starych wykrywaczy? Może się rozpadły zużyły technicznie. Te, które nie zużyły się technicznie mogły zużyć się moralnie/technologicznie, ale niekoniecznie. Mam Rutusa Firsta Plusa, zmodernizowanego przez pana Rutynę z dodaniem cewki z dziurą. Zrobił to gratis po okresie gwarancji dodając nowy typ cewki. Myślę, że by wytrzymał konkurencję z wieloma młodszymi. Nie wiem, po co go trzymam, z sentymentu i zaufania do przyjaznego serwisanta, który słynie z przyjaznego podejścia do użytkownika? / Żeby było jasne- nie uprawiam tu reklamy i nikt mi nie płaci za chwalenie Firmy, ale ze względu na podejście do użytkowników, możliwość zadzwonienia z komórki prosto z pola i inne , czuję się zobowiązany moralnie a także informuję kolegów o przyjaznej firmie/ Z braku czasu i chwili, by zająć się jego sprzedażą? Stoi od czasu, gdy z powodu łokcia przesiadłem się na lżejszego Kanarka 250, a teraz mam jeszcze nowszy trzeci wykrywacz. Ale chyba czas, by poszedł do ludzi w dobre ręce, bo to naprawdę dobry sprzęt i szkoda by się kurzył, a jeśli sprzedam go w cenie porównywalnej do używanego ACE250, to obie strony by były zadowolone, bo jednak Rutek ma trochę większe możliwości, np. na militarkę. Tak przeczytałem ponownie posta, i trochę prócz uprawiania reklamy wychodzi, że chcę sprzedać i Moderator wykasuje, ale się rozpisałem i już nie będę zmieniał bo się zmęczyłem i idę się pokrzepić. Niech się dzieje wola Moda. :oops:
|