pytlon napisał(a):
Witam, chciałem zamówić wykrywke ze strony talcom. Niestety nie jest to możliwe zrobić online. . Na stronie oczywiście opisy, zdjęcia cuda, ale żadnych cen. Żadnej możliwości dodania czegoś do koszyka. Doszedłem do wniosku że nie jest to sklep internetowy a zakupy przez telefon. Chcesz się dowiedzieć ile coś kosztuje?coś zamówić? Dzwoń. Czy koledzy kupując z ww sklepu też załatwiali wszytko przez telefon czy email? Szkoda bo na ich stronie był sprzęt tzn. Opis sprzętu w konfiguracji której szukałem. Zmuszony jestem skorzystać z konkurencji.
z zasady preferujemy sprzedaż osobistą, można wtedy łatwiej przekazać uwagi, zrobić małe szkolenie jeśli trzeba. Sprzedaż wysyłkowa jest oczywiście też możliwa, wystarczy posłać maila z zapytaniem na adres podany na stronie.
Sklepu internetowego typowego nie prowadzimy. Sklepy internetowe to moim zdaniem bezimienne anonimowe zakupy a w tej branży kontakt bezpośredni jest bardzo ważny.
Wielu osobom to nie odpowiada ale sklepów internetowych jest cała masa do wyboru i koloru, jeśli ktoś chce zakup przez takowy sklep, bez problemu znajdzie odpowiednią dla siebie ofertę.