Teraz jest sobota, 27 czerwca 2026, 16:48

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: GTI 2500 Przed zakupem test
PostNapisane: piątek, 13 kwietnia 2007, 18:44 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

Dzis sprawdzalem 2500 gti i rozczarowal mnie na fabrycznych ustawieniach slabiutko ciagnie prosze wiec o rade ewentualnie ustawienia chodzi o drobniutki kolorek glownie monetki jak go ustawic zeby ciagnal tak jak nalezy prosze o jakies ustawienia tylko kolor

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 15 kwietnia 2007, 19:25 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

panowie jak ustawic gti zeby widzial monetki nawet skorodowane a nie widzial smieci i przy tym ladnie ciagna pozdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 15 kwietnia 2007, 20:32 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Drobny kolorek ciągnie świetnie, przynajmniej na statyku.
Jak go dobrze ustawić tylko na kolorek nie podpowiem bo akurat kope wszystko :)
Powiem tylko jedno - nie pękaj. Za pół roku go polubisz, za rok pokochasz a za dwa będziesz twierdził że to najlepszy sprzęcik. Cierpliwości...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 16 kwietnia 2007, 21:07 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Link na temat http://members5.boardhost.com/MetalDete ... 32113.html

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 kwietnia 2007, 00:13 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

witam wczoraj probowalem gti z moim ex se i dyskryminacja w gti to jakas pomylka przynajmniej coins w ogóle nie reagowal na maly srebrny kolorek spatynowany ale np podkowe na coins zasygnalizowal co z nim jest nie tak a moze to kwestia ustawien bo zasieg raczej ok a i na bizuteri juz ladnie reagowal na ten maly kolorek jak to ustawic potrzebuje pomocy krok po kroku pozdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 kwietnia 2007, 12:59 
Weteran
Weteran

Ja w ogóle zrezygnowałem z trybu coins. Ktos mi kiedyś mówił,że dla amerykanów moneta to srebrna jednodolarówka a reszta jest niewarta zawracania d.... Z mojego doswiadczenia wynika, że najlepiej spisuje sie relics a resztę osiąga sie strojeniem do konkretnej miejscówki.
Drobny kolorek też ciągnie ładnie, wiem bo nakopałem się okruszków pierścieni wiodących aż mi się pot lał po tyłku. :evil:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 21 kwietnia 2007, 22:22 
Starszy Sierżant Sztabowy
Starszy Sierżant Sztabowy

witam dzisiaj spr boratynke łapie z 25cm test w powietrzu na dyskryminacji,mała moneta srebrna wielkosci boratynki też 25cm,czułość 10,5 punkta treschold 75 punktów tryb relikt pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 23 kwietnia 2007, 17:25 
Kapitan
Kapitan

Ja wlasnie dostalme informacje ze moj nowiutki gti 2500 juz do mnie jedzie.Jak go otrzymam to podziele sie pierwszymi uwagami-mysle ze bedzie ok, szczegolnie po przesiadce z ace 250.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 25 kwietnia 2007, 20:37 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Digg deep napisał(a):
witam wczoraj probowalem gti z moim ex se i dyskryminacja w gti to jakas pomylka przynajmniej coins w ogóle nie reagowal na maly srebrny kolorek spatynowany ale np podkowe na coins zasygnalizowal co z nim jest nie tak a moze to kwestia ustawien bo zasieg raczej ok a i na bizuteri juz ladnie reagowal na ten maly kolorek jak to ustawic potrzebuje pomocy krok po kroku pozdr

Ja zrezygnowałem z COINS podczas pierwszej wyprawy (zwróć uwagę na wielkość wyciętej skali w tej funkcji) na rzecz RELICS i ZERO,a generalnie przestawiam się na statyk. W statyku dopiero zaczynam, więc przy sygnale do rozpoznania wspomagam się ZERO w trybie dyskryminacji. Przeczytaj posty Pinki’ego, skorzystasz z nich.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 25 kwietnia 2007, 21:38 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Tryb "coins" jest ustawiony na monety amerykańskie - u nas sprawdzają się ustawienia indywidualne lub "relics".
Proponuję na początku szukać w trybie "zero" - pozwoli Ci to na lepsze poznanie sprzętu.
Link od Denara można wsadzić krowie w d... - zawsze go boli, jak nie zarabia na sprzedaży, zwłaszcza jeśli nie jest to Tesoro, na którym ma najwyższą marżę jako wyłączny dealer.

Pozdrawiam - jankos.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 25 kwietnia 2007, 21:51 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

jankos widze ze twardo z grubej rury żeś zapodał posta ...

ale masz racje troche za dużo reklamy w postach denara...REKLAMA DZIWGNIĄ HANDLU,

sam sie niedługo przymierzam do kupienia Tesoraka i zobaczymy jak z tym bedzie ... i czy to naprawde dobry sprzęt czy przereklamowany

POZDRAWIAM

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 26 kwietnia 2007, 10:28 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Link jest zupełnie niezależny ode mnie i mówi sią tam także dobrze o GTI2500. Forum na którym się znajduje jest jednym z najlepszych i najbardziej obiektywnych. Ja swojego zdania na temat tego wykrywacza nie wypowiadam na forum publicznym, bo mi nie wypada, ale mógłbym powiedzieć wiele....

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 27 kwietnia 2007, 12:24 
Kapitan
Kapitan

Bylem dzisiaj na pierwszych wykopkach z gti 2500.Ogolne wrazenia-rewelacja-po szybkiej lekturze instrukcji wszelkie ustawienia nie sprawialy mi problemu-wszystko przejrzyste i czytelne.Co do samego szukania to wskaznik dobrze okresla co to za przedmiot,a zasiegi tez robia wrazenie-na poletku ktore bylo przeszukane ace 250 i dwoma tejonami znalazlem 2 halerze na glebokosci ponad sztycha saperki BW.Ogolnie rzecz biorac nie sadzilem ze sprzecik bedzie taki przyjazny-duzo mozliwosci dostosowania do wlasnych potrzeb, sprzet elegancko wywazony i mimo ze jest ciezki to nie meczy reki.Na razie bylem z cewka 9,5 cala-az sie boje zalozyc 12,5 cala.....Po nastepnych wyprawach bede pisal moje uwagi i spostrzezenia-na razie nie moge powiedziec zlego slowa.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 4 maja 2007, 11:11 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

CONRADO napisał(a):
...Na razie bylem z cewka 9,5 cala-az sie boje zalozyc 12,5 cala...

Ja osobiście odstawiłem 12,5’’ ze względu na ciężar, ale może to błąd...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 4 maja 2007, 14:03 
Kapitan
Kapitan

Ja nie odstawilem-mozna sie przywyczaic-jesli chdozi o monetki to ciezko sie z nia pracuje bo trzeba kopac duuuuuze dziury a jesli chodiz o militarke to nei mialem okazji testowac ale wydaje mi sie ze przy tej cewce 12,5 trybie statycznym to na militarke nawet smetek wymieknie....Na ciezar nie ma co narzekac(zalezy kto) jak dla mnie nie jest zle, ale jest mnei na tyle zeby tym machac.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]