Teraz jest niedziela, 28 czerwca 2026, 23:12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Garrett GTI 2500 prosze o pomoc
PostNapisane: niedziela, 8 kwietnia 2007, 22:16 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

Jak w temacie wszelkie informacje o tym wykrywaczu 2500gti z standardowa cewka jak sprawdza sie na kolorek i jak jest z jego czulascia na malutki kolor nie interesuje mnie nic zelaznego wiec tez jak sie w nim spisuje dyskryminacja prosze o pomoc uzytkownikow a nie teoretykow pozdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 9 kwietnia 2007, 09:35 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Nikt nie odpisuje jak na razie wiec moze ja zaczne, jestem swiezym uzytkownikiem Gti ale szukam przewaznie militarki w lasach itp. Powiem tak Gti to bardzo dobry sprzet uniwersalny na standardowej cewce jest bardzo czuły na małe przedmioty i trafnie okresla ich wielkosc dzieki systemowi SEARCH IMAGE, lecz jezeli chodzi o okreslenie jaki to dokladnie kolorek (mosiądz, miedz, srebro czy złoto itp) tu spisuje sie juz gorzej, nie jednokrotnie mialem sytlacje ze czarny kwadracik biega sobie z lewej strony do prawej i nie potrafi sie zdecydowac co znalazł:]. Dyskryminacje w Gti okreslilbym jako dobrą osobiscie odpowiada mi tryb Relics pomija male stalowe przedmioty, bardzo dobrze czując przy tym monety,oraz oczywiscie interesujaca mnie "bizuterie militarna" natomias dyskryminacja pod monety czyli Coins jest lekkim nieporozumieniem (chyba ze szukamy tylko złotych lub srebrnych monetek).Reasumując Gti to swietny sprzet jesli szuka sie troche militarki troche monetek, nie mozna go ostro skrytykowac z jakiejkolwiek strony daje ogromne mozliwosci i tylko brak obycia sie z Gti jest powodem niepowodzeń. pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 9 kwietnia 2007, 10:27 
Starszy Sierżant Sztabowy
Starszy Sierżant Sztabowy

witam do kolegi blitz jeżeli chodzi o kolorek widzę że jeszcze nie poznałeś dyskryminacji garretta to jest najtrudniejsze a sama obsługa wykrywki to prosta sprawa.
co do poruszonego tematu: dyskryminacja gti nie jest gorsza ani mniej czuła od innych może kolega witcher coś napisze a to dlatego że ma porównanie swojego qatro z moim gti :comp :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 9 kwietnia 2007, 11:11 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

W GTI obrazowanie daje naprawde duzo mozliwosci(szczegolnie jak wiemy czego szukamy).
Bardzo sympatyczny pomiar glebokosci(uwzglednia wielkosc obiektu zdaje sie).
Nie przypadl mi do gustu jednostronny sygnal i "rozbiegane kratki" przy trudnych sygnalach.
Wydaje mi sie ze Quattro ma tutaj przewage np. w trybie all metal(dzwiek ferromagnetyczny, wskazania przewodnosciowe) mimo blednych wskazan wyswiatlacza mamy nadal piekny dzwiek na kolor.
Mysle, ze to dlatego wielu ludzi decyduje sie na Minelaby(mimo ich ograniczonych mozliwosci na polowy zelastwa).

pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 10 kwietnia 2007, 19:54 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

a jak w gti z zasiegmi moze jakies przyklady glownie na monetki malej srednicy

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 27 kwietnia 2007, 22:23 
Kapitan
Kapitan

Pierwsza monetka moja-2 halerze wykopane z glebkosci ponad sztych saperki BW lezaly na plasko w zbitej glinie.Czulosc kolo 7 dyskryma custom z wycietymi pierwszymi kratkami(zelazo folie i takie tam) tryb dynamiczny cewka 9,5 cala.

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]