|
Witam
Przegladając kolejne tematy z zapytaniem "jaki wykrywacz dla początkujacego?" to mnie ch.. chce trafić , ludzie nie umieją myśleć !!! Więc postanowiłem opisać wykrywacz który sam uzytkuje , i mam nadzieje że komuś to pomoze w wyboże albo i nie .UWAGA TO NIE JEST REKLAMA !!!
Wię przechodze juz do sedna sprawy:
Wykrywacz Garret Ace 150 , cena za sprzęt nowy około 600 zł .Wykrywacz bardzo lekki , praktycznie gotowy do uzytku , bardzo prosta obsługa , niestety jego żółty kolor moze przeszkadzac szczególnie w lesie gdyż jest bardzo widoczny. Jego dziecinny wyglad moze mylić jednak jest zupełnie inaczej. Moim zdaniem i raczej nie tylko jest to wykrywacz przeznaczony do szukania drobnicy, monety wychodza jak grzyby po deszczu . Jednak nic nie jest idealne zdaza się mu dawać głuche sygnały , albo po wykopaniu dołka sygnał rozpływa się . Co do szukania militarii , nie polecam gdyz nie jest to wykrywacz przeznaczony do tego , na upartego da się szukać ale trzeba mieć moim zdaniem farta.Czytajac inne tematy o Ace 150 niektóre osoby potwierdzaja ze kopia militarke i się da ... Niekiedy zadziwiaja mnie jego sygnały , ostatnia wykopałem nim klamrę WH na głębokości 45 cm (35cm ziemi+10cm wody).
Podsumowując: Wykrywacz bardzo dobry dla osób które dopiero co zaczynaja się tym wszystkim interesowac , jednak po czasie bedzie się odczuwać niedosty.
Mam nadzieję że opisałem w miarę ten sprzęt , być może ktos się zdecyduje go nabyć lub nie , nie zadajac durnowatych pytań ...
Jesli ten temat kogos uraził lub nie spodobał się moderatorowi proszę o usunięcie
Pozdrawiam
Kamiś
|