Teraz jest czwartek, 25 czerwca 2026, 00:12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kilka opinii na temat 'PROSPECTOR' -Armand
PostNapisane: sobota, 14 lipca 2007, 12:58 
Szeregowy
Szeregowy

Witam !
Z uwagi na moją ubogąwiedzę na temat wykrywaczy proszę o kilka opinii dot. Prospector, jego cena to ok900zl.
Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 14 lipca 2007, 14:49 
Chorąży
Chorąży

Na Forum było dużo o wykrywaczach firmy Armand także o Prospectorze wystarczy wpisać w opcje szukaj Prospector

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 14 lipca 2007, 15:30 
Szeregowy
Szeregowy

Dzięki i pozdro.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Prospector
PostNapisane: sobota, 14 lipca 2007, 21:28 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Mati napisał(a):
Na Forum było dużo o wykrywaczach firmy Armand także o Prospectorze wystarczy wpisać w opcje szukaj Prospector

Proszę moderatora, aby usuwał wypowiedzi tego typu. Jeżeli kolega ma jakieś konkretne zastrzeżenia, to proszę je podać. Ustosunkuję się do ew. zastrzeżeń technicznych.
Tego typu beztreściowe i bezzasadne wypowiedzi są szkodliwe ekonomicznie dla mojej firmy. W dalszych przypadkach sprawę zlecę kancelarii prawnej celem roszczeń ekonomicznych w stosunku do właściciela forum. Mam dość tolerowania nieuzasadnionych i niesprawdzonych opinii tzw. "kolekcjonerów postów".

Polecam przeczytać opinie na Allegro dotyczące sprzedaży wykrywaczy firmy Armand.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 14 lipca 2007, 21:32 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Mati napisał(a):

W szczególności piętnastolatek z Jabelkiem jest godnym polecenia specjalistą n/t wykrywaczy metali produkowanych przez firmę Armand. Przypominam, że firma Armand produkuje wykrywacze od 22 lat, a gdy zaczęła produkcję, to rodzice "specjalisty" jeszcze się chyba nie znali ze sobą.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 14 lipca 2007, 22:06 
Pułkownik
Pułkownik

hehehhhehehhehh brawo dobry jestes :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 14 lipca 2007, 22:11 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

nie kumam o co chodzi Armandowi :que

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 14 lipca 2007, 22:11 
Chorąży
Chorąży

Spokojnie moi rodzice już się znali. Nie chciałem pana zbulwersować po prostu udzieliłem odpowiedzi mniej lub bardziej trafnej wiem o tych negatywnych opiniach na temat Pana wykrywaczy z większością się nie zgadzam bo chodziłem z wykrywką znajomego którą Pan wyprodukował i było dobrze z fantami.

P.S nie jestem kolekcjonerem postów

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 14 lipca 2007, 22:41 
Sierżant
Sierżant

Ja też nie wiem o co chodzi Armandowi. Mati napisał tak dlatego żeby kolega nauczył sie szukać odpowiedzi sam na forum. Tematy nie mogą sie powtarzać cały czas,gdyby kolega mati nie napisał takiego postu pewnie kto inny by to zrobił. Jeśli ja z każdym zapytaniem pisał był nowy temat na forum to już pewnie bym był generałem.
Ps. Co do prospectora to wiem że elktronika jest ch...a i szybko się grzeje.Jak chcesz wydac tyle kasy na prospectora to lepiej zainwestuj w HS-3.
pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 14 lipca 2007, 23:37 
Porucznik
Porucznik

pavel napisał(a):
Ja też nie wiem o co chodzi Armandowi. Mati napisał tak dlatego żeby kolega nauczył sie szukać odpowiedzi sam na forum. Tematy nie mogą sie powtarzać cały czas,gdyby kolega mati nie napisał takiego postu pewnie kto inny by to zrobił. Jeśli ja z każdym zapytaniem pisał był nowy temat na forum to już pewnie bym był generałem.
Ps. Co do prospectora to wiem że elktronika jest ch...a i szybko się grzeje.Jak chcesz wydac tyle kasy na prospectora to lepiej zainwestuj w HS-3.
pozdrawiam

Uważaj co mówisz, bo Armand pozwie nas do sądu o odszkodowanie za straty moralne i finansowe. Dozwolone są tylko pochwały i polecanie jego sprzętu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Prospector
PostNapisane: niedziela, 15 lipca 2007, 00:29 
Kapitan
Kapitan

Armand napisał(a):
Tego typu beztreściowe i bezzasadne wypowiedzi są szkodliwe ekonomicznie dla mojej firmy. W dalszych przypadkach sprawę zlecę kancelarii prawnej celem roszczeń ekonomicznych w stosunku do właściciela forum. Mam dość tolerowania nieuzasadnionych i niesprawdzonych opinii tzw. "kolekcjonerów postów".

Dobre, dobre... Dobre produkty bronią się same :P Takiego tekstu jeszcze nie czytałem na forach (bo i przynajmniej na 1 innym też jest kalka tego postu). Denar/Raned ze swoim "stylem pisania" to przy tym mały pikuś.

Armand ma ładną szatę graficzną strony internetowej. Ale proponuję zainwestować w doradcę ds. marketingu. Ponieważ zamieszczone na tejże stronie argumenty pro-armandowskie brzmią co najmniej niepoważnie, cyt.
Pięć powodów dla których warto u nas kupić:
1. Mamy jedne z najniższych cen na tego typu sprzęt w Polsce ponieważ jesteśmy producentem wykrywaczy.
2. Wszystkie przesyłki pakujemy w MOCNE I SPECJALNIE OZNAKOWANE TEKTUROWE OPAKOWANIA, dlatego dajemy 100% gwarancję, że zamówiony towar dojdzie w stanie idealnym i nietkniętym. Zdjęcie takiej paczki poniżej (kliknij aby powiększyć).
3. Dajemy 12 miesięcy gwarancji, co świadczy o wysokiej jakości towaru jaki sprzedajemy.
4. BRAK KOSZTÓW PRZESYŁKI na wybrane produkty! Po podwyżkach poczty polskiej nadal jest ona darmowa. Dzięki temu, że wysyłamy PRIORYTETEM, nasze paczki dochodzą szybciej.
5. Gwarancja fachowej porady i pomoc techniczna dotycząca użykowania sprzętu. Dzięki temu masz gwarancję, że kiedy będziesz miał jakikolwiek problem, my pomożemy.

Jedynie nr 5 stanowi argument za wyborem wykrywacza tej marki. Reszta kwalifikuje się do natychmiastowego usunięcia ze strony. Co pkty 1-4 mają do walorów technicznych sprzętu??? Ad.3. Czy mam rozumieć, że im krótsza gwarancja tym lepszy sprzęt?

M.

P.S. Może i nie powinieniem się odzywać w temacie, który osobiście mnie nie dotyczy. Ale post-groźba Armanda skojarzył mi się ze stylem rządzenia obecnej ekipy. A tych popaprańców wyjątkowo nie lubię...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Prospector
PostNapisane: niedziela, 15 lipca 2007, 10:13 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

beaviso napisał(a):
Armand napisał(a):
Jedynie nr 5 stanowi argument za wyborem wykrywacza tej marki. Reszta kwalifikuje się do natychmiastowego usunięcia ze strony. Co pkty 1-4 mają do walorów technicznych sprzętu??? Ad.3. Czy mam rozumieć, że im krótsza gwarancja tym lepszy sprzęt?

P.S. Może i nie powinieniem się odzywać w temacie, który osobiście mnie nie dotyczy. Ale post-groźba Armanda skojarzył mi się ze stylem rządzenia obecnej ekipy. A tych popaprańców wyjątkowo nie lubię...

Gwarancja jest dodatkowym, NIEOBOWIąZKOWYM zobowiązaniem ze strony producenta. To nie jest tzw krótsza gwarancja, to jest gwarancja na 12 miesięcy. Proszę przejrzeć sobie oferty na Allegro. Kiedyś kupiłem zegarek, podano, że jest gwarancja. Po otrzymaniu go okazało się że jest to gwarancja na 1 miesiąc. Inne firmy podają inny czas gwarancji na sondę, a inny na sterownik. Ja podaję dokładnie na ile czasu. Jeszcze raz podkreślam, że zobowiązanie gwarancji jest ze strony firmy Armand nieobowiązkowe, produkt nie musi mieć gwarancji.

Nie przekazałem groźby, tylko ostrzeżenie o odpowiedzialności za to co się pisze, gdyż nieprzemyślana wypowiedź, w szczególności młodego człowieka, może wywołać szkody, o których on może nie zdawać sobie sprawy.

Sprzedaż wykrywacza, to nie tylko aspekty techniczne. Można nie zgadzać się z punktami podanymi przeze mnie na stronie wymoderowano - /łamiesz kolego regulamin forum 1 - ostrzeżenie - FDJ/

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 15 lipca 2007, 10:19 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

pavel napisał(a):
pozdrawiam

Czy Pan to słyszał od kogoś, czy to jest Pana opinia? Proszę o podanie podstaw do niecenzuralnego określenia elektroniki. Czy ma Pan wykształcenie elektroniczne, aby mieć podstawy merytoryczne do określania poziomu elektroniki? Jaki element dokładnie grzeje się w Prospectorze? Czy Pan o grzaniu słyszał, czy Pan potrafi wskazać dokładnie element?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Kilka opinii na temat 'PROSPECTOR' -Armand
PostNapisane: niedziela, 15 lipca 2007, 12:26 
Generał Brygady
Generał Brygady

adamoski napisał(a):
Witam !
Z uwagi na moją ubogąwiedzę na temat wykrywaczy proszę o kilka opinii dot. Prospector, jego cena to ok900zl.
Pozdrawiam.

Witam wszystkich.
Panowie PAX LUDZIOM DOBREJ WOLI !!!!!!!!!
Kolega pyta o opinie dotyczące wykrywacza - a co może przeczytać????
Zażartą wymiane uwaga i .............
Nie tędy droga - co ten nowy użytkownik może sobie pomyśleć o tym forum????
Forum zażartch pieniaczy????
Więcej spokoju i konstruktywnych wypowiedzi życze.
Darglo44

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 15 lipca 2007, 20:54 
Sierżant
Sierżant

Nie wiem dokładnie jakie elementy elektroniki się szybko grzeją,poniewaz nie mam wyształcenia elektronicznego.Za to znam człowieka który ma wyształcenie elektroniczne i chodzi z prospectorem. On mi powiedział że elektronika jest bardzo słaba i szybko się grzeje dlatego na wykopki chodzi z dwoma elektronikami i musi je zmieniac co 3 godz.
Ps.Jesli uraziłem pański sprzet to przepraszam, ale pisze to co mówia mi ludzie którzy chodzili z pana wykrywaczami i którzy znają sie na tym jak sie robi wykrywacze.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]