Armand napisał(a):
Tego typu beztreściowe i bezzasadne wypowiedzi są szkodliwe ekonomicznie dla mojej firmy. W dalszych przypadkach sprawę zlecę kancelarii prawnej celem roszczeń ekonomicznych w stosunku do właściciela forum. Mam dość tolerowania nieuzasadnionych i niesprawdzonych opinii tzw. "kolekcjonerów postów".
Dobre, dobre... Dobre produkty bronią się same :P Takiego tekstu jeszcze nie czytałem na forach (bo i przynajmniej na 1 innym też jest kalka tego postu). Denar/Raned ze swoim "stylem pisania" to przy tym mały pikuś.
Armand ma ładną szatę graficzną strony internetowej. Ale proponuję zainwestować w doradcę ds. marketingu. Ponieważ zamieszczone na tejże stronie argumenty pro-armandowskie brzmią co najmniej niepoważnie, cyt.
Pięć powodów dla których warto u nas kupić:
1. Mamy jedne z najniższych cen na tego typu sprzęt w Polsce ponieważ jesteśmy producentem wykrywaczy.
2. Wszystkie przesyłki pakujemy w MOCNE I SPECJALNIE OZNAKOWANE TEKTUROWE OPAKOWANIA, dlatego dajemy 100% gwarancję, że zamówiony towar dojdzie w stanie idealnym i nietkniętym. Zdjęcie takiej paczki poniżej (kliknij aby powiększyć).
3. Dajemy 12 miesięcy gwarancji, co świadczy o wysokiej jakości towaru jaki sprzedajemy.
4. BRAK KOSZTÓW PRZESYŁKI na wybrane produkty! Po podwyżkach poczty polskiej nadal jest ona darmowa. Dzięki temu, że wysyłamy PRIORYTETEM, nasze paczki dochodzą szybciej.
5. Gwarancja fachowej porady i pomoc techniczna dotycząca użykowania sprzętu. Dzięki temu masz gwarancję, że kiedy będziesz miał jakikolwiek problem, my pomożemy.
Jedynie nr 5 stanowi argument za wyborem wykrywacza tej marki. Reszta kwalifikuje się do natychmiastowego usunięcia ze strony. Co pkty 1-4 mają do walorów technicznych sprzętu??? Ad.3. Czy mam rozumieć, że im krótsza gwarancja tym lepszy sprzęt?
M.
P.S. Może i nie powinieniem się odzywać w temacie, który osobiście mnie nie dotyczy. Ale post-groźba Armanda skojarzył mi się ze stylem rządzenia obecnej ekipy. A tych popaprańców wyjątkowo nie lubię...