Teraz jest poniedziałek, 22 czerwca 2026, 12:34

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Wykrywacze Nowak,
PostNapisane: piątek, 31 sierpnia 2007, 23:09 
Sierżant
Sierżant

Witam.
Chciałbym się zapytać szanownych kolegów o wykrywacze pana Nowaka.Szukałem w starszych postach ,ale były one z 2003 roku i mogą okazać się one troche przeterminowane.Mniej więcej chciałbym sie dowiedzieć jakie wykrywacze w tym czasie wypuścił na rynek pan Nowak i czy w ogóle warto jest je zakupić.Czy istnieje jakaś strona z wykrywaczami pana Nowaka na której mógłbym znaleźć jakieś info na temat jego sprzętu.Rozumiem że adres i numer telefonu sie nie zmienił,a jeśli tak to poproszę o aktualizacje.Interesuje mnie przeważnie militarka.Jak by mogli niech wypowiedzą się koledzy którzy używaja sprzetu pana Nowaka i mogliby troche o nim powiedzieć.Przepraszam że tyle wymagam ale chciałbym sie dowiedzieć czy warto zakupić taki sprzęt.Czytałem wiele opini i zdania są podzielone,więc już sam nie wiem.Bardzo proszę o pomoc. :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 1 września 2007, 21:39 
Sierżant
Sierżant

Na prawde nikt nic nie wie o wykrywaczach p Nowaka.Proszę o jakieś wskazówki.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Wykrywacze Nowak,
PostNapisane: sobota, 1 września 2007, 23:07 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Parę lat temu chodziłem z wykrywką Pana Nowaka nazywał się Saper,typowy PI wtedy był idealny na skrytki i militarkę, wady to łatwo psujący się wyłącznik i jeden wiecznie iskrzący peerek na płytce głównej poza tym Pan Nowak aczkolwiek bardzo miły facet niezbyt trzymał się terminów np obiecał mi kiedyś że naprawi (odpłatnie) wykrywkę w tydzień a trzymał ją ponad 2 miesiące, w efekcie wysłał Mi nową za darmo reasumując wykrywacz dośc przyzwoity na grubsze głębokie fanty na monetki czy śmieciowiska raczej bezużyteczny, najlepsze depozyciki walnąłem właśnie nim. pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 2 września 2007, 23:20 
Starszy Sierżant Sztabowy
Starszy Sierżant Sztabowy

Witam
Zapytaj WAZE tak sie loguje na forum troche z nim chodził.
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 3 września 2007, 11:57 
Sierżant
Sierżant

Dzięki, spytam.
pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: jeszcze Nowak
PostNapisane: środa, 5 września 2007, 11:07 
Klucznik z Klucz

Witam
Z Nowakiem chodze juz z 15 lat,co jakis czas wymieniam na nowszy.Teraz robi z pomiarem głębokosci ,na pelna głębokość,z dokladnościa centymetrowa.Oraz z 2 diodami dyskryminacyjnymi na drobne kolorowe smieci i grubszy kolor.(jak Pulse Star).Pod względem zasiegu to daej najgłębszy wykrywacz w Polsce.Na ramie 1,2 wiaderko widzi na 4 m.N okopy idealny,nawet mozna okreslic wymiary przedmiotu kantem cewki.Do monetek zbyt wolny.Na schowki nawet w zasmieconym terenie super(wtedy cewkę trzymam na wys.60 cm-nie widzi śmieci a zasieg pozwala na identyfikację skrzyni).
tel chyba 501 155 120
Na monetki i drobnice chodze z Fisherkiem 3D
na inne z TF 900
Klucznik

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: jeszcze Nowak
PostNapisane: środa, 5 września 2007, 18:28 
Sierżant
Sierżant

DZIAD napisał(a):
Witam
Z Nowakiem chodze juz z 15 lat,co jakis czas wymieniam na nowszy.Teraz robi z pomiarem głębokosci ,na pelna głębokość,z dokladnościa centymetrowa.Oraz z 2 diodami dyskryminacyjnymi na drobne kolorowe smieci i grubszy kolor.(jak Pulse Star).Pod względem zasiegu to daej najgłębszy wykrywacz w Polsce.Na ramie 1,2 wiaderko widzi na 4 m.N okopy idealny,nawet mozna okreslic wymiary przedmiotu kantem cewki.Do monetek zbyt wolny.Na schowki nawet w zasmieconym terenie super(wtedy cewkę trzymam na wys.60 cm-nie widzi śmieci a zasieg pozwala na identyfikację skrzyni).
tel chyba 501 155 120
Na monetki i drobnice chodze z Fisherkiem 3D
na inne z TF 900
Klucznik

A mógłbyś podać przykładową cene tego "cuda".
Dzięki za info i pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]