Teraz jest środa, 3 grudnia 2025, 11:06

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: teknetics delta 4000
PostNapisane: piątek, 30 kwietnia 2010, 08:53 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

czy ktos z forumowiczow posiada sprzet teknetics delta 4000? w necie skapo z informacjami na jego temat, prosze o Wasze opinie z terenu, ktore sa bardziej wiarygodne niz testy przeprowadzane przez dystrybutorow w warunkach laboratoryjnych ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 9 maja 2010, 23:05 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Miałem styczność z deltą, wykrywacz ultralekki, wygodny w użytkowaniu, ma proste menu, spisuje się dzielnie na drobny kolorek, posiada niezłą dyskryminację, jeżeli pod cewka jest monetka to nie ma co do tego wątpliwości. Jego wada jest brak możliwości wyciszenia głośności (jeżeli wyciszymy głośność dobry kolor jest wskazywany na wyświetlaczu ale nie ma dźwięku), ale słuchawki załatwiają sprawę, lub zaklejamy głośnik taśmą jeżeli nie chcemy być słyszani na pół powiatu :d . Ogólnie za te pieniądze na drobnicę i kolorek super sprzęt.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 10 maja 2010, 21:13 
Specjalista
Specjalista

szamann1 ,a wiesz może jak to wygląda w porównaniu do ACE 250 ??? który z nich jest lepszy na kolorek i drobną drobnicę??? pozdro

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 11 maja 2010, 00:08 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Niestety nie miałem w ręku ACE 250 i nie mogę się wypowiedzieć na jego temat. Teknetics na małe kolorowe znajdki nadaje się jak najbardziej.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 21 maja 2010, 21:38 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

wyglada na to, ze ta wykrywka nie cieszy sie popularnoscia wsrod forumowiczow, albo pragna zachowac w tajemnicy cos na jej temat ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 9 czerwca 2010, 15:44 
Specjalista
Specjalista

witam,posiadam delte od ok miesiąca jednak z braku czasu i pogody byłem tylko kilka razy w terenie.Kilka moich spostrzeżeń.Jako że przesiadłem się ze Smętka to miałem troszkę zamieszania z połapaniem się co do ustawień-nadmiar dzwięków jak na mój gust.Postanowiłem chodzić po oblatanym terenie i wreszcie gdy obczaiłem o co w tym piszczeniu chodzi zaczeło coś wychodzić czyli monetki i drobnica.Ogólnie sprzęt bardzo czuły i naprawdę wymaga osłuchania.Dyskryminacja nieco przekłamuje tj nie zawsze jest pod cewką to co pokazane na wyświetlaczu ale myślę że to kwestia wprawy.Konstrukcyjnie leciutki nic nie lata. dołożyłem tylko uszczelki gumowe miedzy sonde a sztyce mocującą -jest miejsce.Dodam ze początkowo chciałem kupić Gamme6000 ale w jednym i drugim sonda jest taka sama więc postanowiłem jak się sprzęt sprawdzi dokupić sode DD co finansowo powinno wyjść na równo z Gammą

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]