Teraz jest środa, 3 grudnia 2025, 07:43

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: porównanie - X-70 czy SE Prof.
PostNapisane: poniedziałek, 14 czerwca 2010, 20:52 
Specjalista
Specjalista

Jak w temacie tzn chodzi mi czy na kolor i małą drobnicę, moniaki itp można porównać i wybrać lepszy sprzęciki z tych dwóch - oczywiście X-terrka 70 (lub jak kto już teraz woli 705) z cewką DD 18,75 kHz ( wszelakich maści ) natomiast SE z DD 11". Wiadomo, że w niektórych przypadkach życia cena mówi sama za siebie, jednak jest to, w że tak powiem, niektórych przypadkach bo jest i tak że za mniejszą cenę można mieć o niebo lepszy sprzęt który obrobi właśnie segment ( drobnica),który nas interesuje, a nie będzie wszechstronny ( za czym oczywiście pociągnie się i cena ). Będę wdzięczny za rzeczową dyskusję i wyrażanie opinii. Pozdrawiam gepo

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 czerwca 2010, 21:44 
Kapitan
Kapitan

Miałem obydwa sprzęty- testowałem wielokrotnie w terenie- solarka, proxi, terka i se- przeważnie "choć i zobacz czy widzi" bo mam pewność, że nie zobaczy tego co widzi se(dobra zabawa :)) Sprawdzaliśmy też 50gr w ziemi. Nie mierzyłem cm, ale tam gdzie se dawało wyraźny sygnał terka tylko popierdywała na minusach(nie kopałem nigdy takich sygnałów terką bo bym się zajeździł). Tj. nie ma porównania a jak ktoś napisze inaczej, to zrobi mi tylko banana na twarzy :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 czerwca 2010, 22:18 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Jest coś w tym zdaniu " a jaki tu masz sygnał?" :). Widocznie te 3 częstotliwości to nie jest tylko marketingowa ściema ;)

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]