eme5 napisał(a):
forest napisał(a):
maximusxlp napisał(a):
qalityk napisał(a):
!!!mój post z prośbą o id guzioli zniknął!!!???co się dzieje!!??
nadgorliwców nie brakuje ,władzy się w głowach przewraca ...nie spełnił sie jako psina :cop ,to tu ma okazję się wykazać :1
Jeśli chodzi o guziki:
viewtopic.php?f=56&t=108953jeśli chodzi o psinę, już o tym mi mówiono, "czemu nie zbanowałeś gnojka?":
viewtopic.php?f=29&p=656532#p656532lubię banować na czas określony, tutaj załóżmy że tak do Wielkanocy, następnej.
20.04.2014.:666
Z tym tytułem to jakieś nie porozumienie !!zawsze myślałem iż takie strony są właśnie dla nas zainteresowanych bez problemu niższości!!!punkt 4 jest zawarty w poście tam jest cały opis przedmiotu z jego wszystkimi cechami!!!!takie zachowanie nie jest niczym poparte,nie mówiąc już o szacunku do nas ludzi tworzących takie strony!!!!bo człowiek jest tylko człowiekiem,i zwykła uczciwość nakazuje poinformować o zamiarze WYPIERD.....A Z POWODU ZWYKŁEJ PRÓŻNOŚCI!!człowieka w niewiedzy!!!BO ŻEBY ŻĄDAĆ TRZEBA DAĆ!!!!o CZCIGODNY Moderatorze!!!!!
Zostawiam ten post, jest epicki :h nie tylko z uwagi na ilość wykrzykników ale ze względu na kogoś kto ma pretensje że punkt 4 regulaminu w "guzikach" (napisany zanim ów zawitał na forum) jest przestrzegany. Coś pięknego.