Teraz jest wtorek, 9 września 2025, 22:07

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Piękne słoneczko i dobra zabawa na polu :D
PostNapisane: czwartek, 27 marca 2014, 17:53 
Kapral
Kapral

wszystkiego najlepszego kolego w poszukiwaniach

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Piękne słoneczko i dobra zabawa na polu :D
PostNapisane: czwartek, 27 marca 2014, 19:48 
Chorąży
Chorąży

grzesiu751 napisał(a):
Widzę że nie potrzebnie się z wami dziele informacjami co znalazłem , w takim razie to jest ostatni tu post z mojej strony . pozdrawiam udanych wykopkow . :)

Ale można by okazać też trochę dystansu a nie obrażać się jak baba :roll: . W wątku prosta z pola pojawiają się tematy gdzie ludzie pokazuję czasem jak koszą po 100 monet z jednego wypadu albo kilka złotek na raz i przynajmniej ja przeglądam ten wątek żeby a nuż zobaczyć coś ciekawego albo nakręcić się na następny wypad ;) Ale z drugiej strony, jak słusznie zauważył kolega varo, jeśli ktoś zamierza się chwalić śmieciuszkami na tle szynki to możne się spodziewać jakiś uszczypliwych uwag. Tym bardziej, że dla każdego wypadu zakładasz nowy wątek trochę zaśmiecając to forum . Załóż jeden temat o swoich wykopkach to nawet jak wrzucisz fotkę z gorszego dnia to nikt się nie będzie czepiał.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]