Koren napisał(a):
gigo75 napisał(a):
A co mi, jak nie mam co pokazać z pola to chociaż to co wręczono mi z okazji Dnia Strażaka
Jakby nie było to Minister S.Wew. podpisał
Sorry, ale to jest żenada. I tylko chyba to chcesz nam pokazać, nie wiemy czy chwalisz się czy żalisz, bo nie o to na tym forum chodzi. (Cóż.. regulaminu forum, niektórzy nawet nie przeczytali (bo i po co) :lol: ) Odznaczenie, którego z okazji dnia strażaka: policjanta; urzędnika; dentysty; stomatologa ...wydaje się hurtowo jest tylko błyskotką dla gimbów, którzy na zawołanie generują "ochy i achy".
A minister spraw wewnętrznych nawet nie wie co jego zastępcy zastępców podpisali hurtowo. I jak uczy doświadczenie, nic go to nie obchodzi.
Znajdź coś w terenie, kolego sympatyczny i tym się chwal na tym forum, a wszelkie polityczne, policyjne, mundurowe nadania, publikuj na innych forach tematycznych dla pompujących swoje uprzywilejowanego ego.
Trzymamy kciuki :)
Dość mocne słowa jak na kogoś, kto w swojej forumowej "karierze" napisał 7 postów, w tym 6 w dziale Media :666 Czuć też mocny ból pewnej dolnej części ciała. A tak na marginesie: dentysta i stomatolog to to samo.
Nieskończone są pokłady szczerej ludzkiej zawiści, co widać w tym wątku. Pamiętajcie, że kol. Gigo kiedyś może uratować Wasze życie, więc choćby z tego powodu wykażcie trochę pokory. Strażak to jeden z najbardziej niedocenianych zawodów w tym kraju.
A wątek wystarczy przenieść do Kolekcji i po sprawie.