Filip napisał(a):
Najlepsze to jest podniecenie świeżaków śmieciami :)
Tak się zastanawiam, jaki jest cel pokazywania takiego "kontentu" szerszej publiczności?
-Tak sobie czytam odczekałem i się dziwię- Moderator kim na tym forum jest moderator, osoba wspierająca a przynajmniej rozumiejąca "świeżaków"
Jestem początkujący fakt, coś tam robię i wyciągam to co ziemia dała uczciwie, oczywiście nie myli sie ten co nic nie robi.
Rozumiem ze Pan Moderator tylko fibule i złote hamery wyciąga.
- Jaki jest cel by to pokazywać szerszej publiczności, hmm a taki by pokazać co robię, może nie doskonale ponieważ właśnie się uczę, zdobywam wiedzę a przy tym dobrze spędzam czas, niestety masz 46 lat i możesz nie rozumieć szerszego spektrum pokazywania filmów na znanym portalu.
Filip napisał(a):
Dobra, mam złą perspektywę, 20 parę lat temu takie przedmioty lądowały na miedzy albo w narożniku pola, żeby ich kolejny raz nie kopać.
Hobby spoko, mnie tylko drażni robienie wielkiego halo z kopania śmieci.
-Pan zaawansowany ok dobrze może i w zawodzie, a ja zaczynam i chce czerpać z tego przyjemność, każda znajdka mnie cieszy, jeśli uważasz inaczej nie musisz ogladać a nawet komentować, są inni którzy właśnie sie uczą i chcą zobaczyć czy pracę wykrywacza oraz na czym polega to hobby. Śmieci sprzątam z pola, nie zostawiam w narożnkach czy na miedzach, bo zawsze mogę tam wrócić wiedząc ze jest porządek.
Ryjec napisał(a):
Daj spokój, zanim zostałeś Superfilipem też nie miałeś wszystkich rozumów pozjadanych. Chłopaki interesują się, są nawet grzeczni, nie słychać chyba nawet bluzgów na filmie.Może wyrobią się. A lepsze to niż by mieli siedzieć na przystanku, pluć słonecznikiem, zaczepiać ludzi i jarać blanty :lol: Chociaż jakby nie było, według dzisiejszego prawa bandyci :666
-Superfilip a to dobre, mam doświadczenie w innej branży. I wielokrotnie mógłbym stać sie "Superfilipem" dla moich uczących sie pracowników ale tego nie robię z prostego powodu, daże ich szacunkiem, w zamian za to wykładam im stosowna wiedzę, przynosi to wiecej pożutku niż Superfilipwanie sory rozbawiło mnie to sformułowanie. :lol: :lol: :lol:
frank napisał(a):
I dobrze, niech archeo widzą jakie to skarby i cenne zabytki się kopie. :za
-Fakt to bardzo zabytkowe rzeczy, zwłaszcza artykuły gospodarstwa domowego, poza tym trafiaja sie szelągi lub talary na naszym terenie, bądz inne rzeczy ciekawe króre mogę przekazać do muzeum z którym współpracuję.
Edward Maniecki napisał(a):
Najlepszy jest ten szelag Kazimierza Trzeciego. :lol: :lol:
- Fakt zaliczyłem wpadkę muśląc o poprzedniej monecie Kazimierzu II, ale w czasie wyciągniecia monety opisu już nie zauważyłeś.
bjar_1 napisał(a):
Ryjec napisał(a):
A lepsze to niż by mieli siedzieć na przystanku, pluć słonecznikiem, zaczepiać ludzi i jarać blanty
To jaranie blantów to coś złego jest? Tak pytam.
- Nie nie palę nie mam czasu na bzdety, palisz Twoja sprawa, niestety jestem normalny piję przeciętnie :lol: :lol: :lol: .
Zatem dziękuję za wywody, miło się czytało dzięki temu to mnie własnie bardziej motywuje by wiecej sie uczyć, niestety nie od takich osób jak "Superfilip" a szkoda no ale to już inna sfera, zazdroszcze Tobie że się taki urodziłeś z taką wiedzą Superfilipa.
Nadmieniam ze posiadam wszelakie zezwolenia z WKZ na eksplorowane grunty role oraz nieużytki. Posiadam umowę na przyjmowanie wartościowych znalezisk regionalnych w muzeum.