Crusoe napisał(a):
Nawiąże do jednego z pytań zadanych w temacie: mianowicie czy któryś z oferowanych fabrycznych programów sam w sobie jest głębszy od innych, słyszałem taki pogląd jakoby miał podać większe napięcie na cewkę i tym samym być głębszym. Wydaje mi sie ze każdy program fabryczny odpowiednio zmodyfikowany czy nadpisany mozna zbudować w ten sposób ze będzie działał tak samo. Być moze nie jestem dobrze zorientowany prosze o korekty w takim razie. A co Sądzicie na temat fast-a ( pytanie mające sens w sytuacji gdyby to co napisałem wcześniej nie miało by sensu, dowiedziałem sie jednak ze odpowiednie programy używają rożne filtry z poprzednich wersji softu i to z pewnością ma wpływ na detekcję ale jak dalece na głębokość ).
Na filmiku Gary mowi wprost ze program Deep z 4.0 jest na filtrach gruntowych z wersji oprogramowania 2.0 ktora byl glebsza od 3.2. Do tego na programie Deep tx jest ustawione jest na 3. Z tego co
na razie z nim chodzilem to jest wyraznie glebszy od fasta nawet modifikowanego pod zwiekszenie glebokosci. Jest to program wolniejszy ale dajacy wyrazna poprawe glebokosci detekcji.