darek64 napisał(a):
No dobra Dropek, szkoda czasu na te Twoje mądrości. W związku z powyższym wyzywam Cię :8) i jednocześnie zapraszam na porównanie mojego Noxa i Twojego sprzętu w polu. Możesz wybrać charakter miejscówki (wyłączając militarkę) a ja zabiorę Cie na taką.
Nie wiem dlaczego w taki sposób piszesz o moich mądrościach :)
Ja nigdzie nie neguję noxa, wcale mi nie zależy na tym by wypromować deusa czy skarcić noxa lub na odwrót. Nie jestem dystrybutorem ani któregoś znajomym. Jestem całkowicie niezależnym człowiekiem z zamiłowania fascynatem technologii wykrywania metali. Po za tym, powtórzę to raz jeszcze, nox wg mojej opinii jest bardzo dobrą maszyną, która wymaga od użytkownika... (mimo dość dużej ilości zaimplementowanych bardzo zaawansowanych przetwarzających sygnały filtrów, mających na celu zredukowanie nauki i zrozumienia sprzętu. Innym słowem maszyna ta z założenia firmy Minelab miała czynić cuda w rękach totalnego laika) ...bardzo długiej nauki i zrozumienia. Sygnały dźwiękowe z noxa są w 100% tak przetworzone, że z rzeczywistością nie mają nic wspólnego.. istny unreal połączony z matrixem ;) ..ot taki drogi szaro-czarny kanarek na sterydach (czyt. dopingu), któremu brakuje jedynie dźwięku typu gong na cele o wysokiej przewodności ;)
Mógłbym się z Tobą założyć, że cewką HF idąc za Tobą będę wyciągał pominięte jak i bardzo pożądane przez Ciebie znajdy ;)
..szkoda tylko, że do takiej konfrontacji nigdy nie dojdzie z kilku powodów o których nie ma nawet sensu pisać ;)