Norma, w organizmie masz sole mineralne to one dają sygnał... na 3.2 to samo... Mnie, przepraszam, że tak powiem roz....ło jak założyłem słuchawki WS4, ręce mi opadły, dla mnie deus z softem 4.0 jest bezużyteczny :( NIE DO UŻYTKU... Poniżej przedstawiam screen z programu SpectralView Analyzer na androida. Dla niewiedzących co to jest - jest to program pokazujący graficznie dźwięki które wpadają przez mikrofon do smartfona z otoczenia, po prawo skala częstotliwości dźwięku po lewo natężenie w decybelach... i teraz od początku... zakładam WS4 na uszy włączam sprzęt, a tu mnie jak nie kopnie w łeb pisk w lewym uchu, że mało co padaczki nie dostałem - na screenie widać jakie częstotliwości tonów (kilka głównych i w uj harmonicznych) emituje SAM panel - bez pałąka - czyli elektronika piszczy, nie w głośniku ... na kablu prawie jest ok ale to są takie częstotliwości i to z takim natężeniem, że bardzo dobrze penetrują i nawet jak odejdę od panela ws4 na 3 m to słyszę te piski... zaznaczę, że na sofcie 3.2 problemu nie ma, elektronika cichutka (chyba, że zmienili coś i w 3.2 ostatnio bo na razie mam tą betę... jeszcze).... założę się, że część osób nie będzie tego słyszeć, a części może to nie będzie przeszkadzać ... no chyba, że po tym jak to przeczytają zacznie... masakra. Warto wspomnieć, że osoby które tego nie będą słyszeć odczują to po kilku godzinach chodzenia bólem głowy, wymiotami itp... czy to celowe działanie???? :/ ....idę skrobać maila do XP
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|