.... Są już pierwsze informacje z USA z detekcii przez VERSA nowego oprogramowania 2.44 NC.. ....JCR Gold Contributor Full Member 1.8k Location: East Texas
Interests: History, Handloading & Outdoor activities.
Gear In Use: Anfibio Multi, Vista X, AT Max, Garrett CX II w/ BloodHound 2 box, Fisher F5, Tarsacci MDT 8000, NM The Legend, Whites MXT, Rutus Versa. Multiple coils for all. Joined October 2020 Report Posted yesterday at 01:34 AM I updated my unit soon after posting this morning with out any trouble at all. Very quick & smooth process using the detectors built in Wi Fi. After some chores I spent several hours in my test garden getting familiar with the new setting options. There is a lot there & I will be a little while getting wrapped around it & finding what is best for me & my different sites. It is obvious that the new software has taken the Versa to higher level of performance & adaptability. It's already high performance of unmasking in Iron is improved, the depth in moderately mineralized soil is improved some and the acquisition & depth on coin size targets in high mineral soil is very noticeably improved. I am very pleased and will be even more so when I better understand these new additions & get it really dialed in as needed.
Later this Afternoon, I was able to spend a couple of hours at one of my favorite Red dirt Relic sites. The first hour was spent over the test bed I have established there testing settings. The last hour or so was spent hunting thru the "medium" nail areas. 6 Non Ferrous targets. All small, all low-mid conductors. All missed a dozen times over by every machine I have had including the Versa running the previous version of software. I'm going to get some of the Goat weeds mowed out of my way in the morning & find some good stuff that has been missed.
JCR... Złoty specjalista Pełny członek 1,8 tys Lokalizacja: wschodni Teksas
Zainteresowania: historia, ręczne ładowanie i zajęcia na świeżym powietrzu.
Sprzęt w użyciu: Anfibio Multi, Vista X, AT Max, Garrett CX II z BloodHound 2 box, Fisher F5, Tarsacci MDT 8000, NM The Legend, Whites MXT, Rutus Versa. Wiele cewek dla wszystkich. Dołączył w październiku 2020 r Raport Opublikowano wczoraj o 01:34 Zaktualizowałem swoją jednostkę wkrótce po wysłaniu wiadomości dzisiaj rano, bez żadnych problemów. Bardzo szybki i płynny proces dzięki detektorom wbudowanym w Wi-Fi. Po kilku pracach spędziłem kilka godzin w moim testowym ogrodzie, zapoznając się z nowymi opcjami ustawień. Jest tego mnóstwo i będę się trochę nad tym rozwodzić i znajdować to, co będzie najlepsze dla mnie i moich różnych terenuw . Jest oczywiste, że nowe oprogramowanie przeniosło Versę na wyższy poziom wydajności i możliwości adaptacji. Już teraz poprawiono wysoką wydajność demaskowania w żelazie, głębokość w średnio zmineralizowanej glebie została nieco poprawiona, a akwizycja i głębokość celów o wielkości monety w glebie o wysokiej zawartości minerałów została bardzo zauważalnie poprawiona. Jestem bardzo zadowolony, a będę jeszcze bardziej, gdy lepiej zrozumiem te nowe nastawy i naprawdę je wykorzystam, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Później tego popołudnia mogłem spędzić kilka godzin w jednym z moich ulubionych miejsc Red Dirt Relic. Pierwszą godzinę spędziłem na stanowisku testowym, na którym ustaliłem ustawienia testowe. Ostatnią godzinę spędziliśmy na polowaniu w „średnich” obszarach zasmieczenia zelazem /gwozdzmy/.Winik.. 6 celów nieżelaznych. Wszystkie małe, wszystkie przewodniki nisko-średnie. Wszystko to zostało pominięte kilkanaście razy na każdej maszynie-detektoru, którą miałem, włączając Versę z poprzednią wersją oprogramowania. Rano skoszę trochę chwastów z kóz i moze ..znajdę kilka dobrych rzeczy, które przeoczyłem.
|