Teraz jest niedziela, 17 sierpnia 2025, 06:13

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Rutus
PostNapisane: poniedziałek, 28 listopada 2016, 09:52 
Generał Broni
Generał Broni

Dobry wybór :1 . Argo jest fajnym wykrywaczem a przede wszystkim głębokim , trzeba się tylko trochę go osłuchać a będą na pewno efekty , drobne denarki , łezki a i grubej militarki też nie ominiesz. Na dzisiejszą chwilę nie zamieniłbym go na żaden inny .Pozdrawiam .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 28 listopada 2016, 19:12 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Daglas1447 napisał(a):
bynox napisał(a):
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/search.php
Ja tu czegoś nie rozumiem :n Jest setki tematów na ten temat

To może już lepiej w ogóle o nic nie pytać skoro wszystko jest w internecie? Nie znalazłem odpowiedzi na pytania które mnie nurtowały więc założyłem własny temat, w czym Ty człowieku widzisz problem? Nie chcesz to nie udzielaj się i nie będziesz miał problemu, pozdrawiam ;)

Ok , Sorry ! Ja miałem poza Alterem wszystkie wykrywacze Rutusa . Cewki też ! Jedno czego się nauczyłem to to że wykrywacz to jak kumpel :1 . Może być ten sam model ale każdy będzie inny . Przerobiłem to przy Proximie (miałem dwa ) Sprzedałem swoją pierwszą Proximę i do dziś żałuję . Najwięcej fantów znalazłem dzięki niej . Moim zdaniem to tak jak żona, albo ją kochasz albo nie, następna może być tylko młodsza a do Niej trzeba się przyzwyczaić :1Teraz ceny spadły :1 Bierz Proximę . Takie moje zdanie Pozdrawiam!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 28 listopada 2016, 22:09 
Kapral
Kapral

No i takiej odpowiedzi oczekiwałem :lol: Argo jutro będzie u mnie, więc i tak już po ptokach. Obym nie żałował.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 28 listopada 2016, 22:43 
Kapitan
Kapitan

Nie będziesz.
Z argo proxe zrobisz ale w druga stronę już nie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 28 listopada 2016, 23:03 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Potwierdzam twoją opinie bynox. Miałem tak samo z proximą. Jak inni przeszli raz pole to ja 2 razy w tym czasie i miałem pełną kieszeń i tak mi przyrosła że biegałem z nią jak głupi, mówiłem innym co mam pod cewką i żeby nie kopali bo śmieć. Ale ostatnio zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku, ze jednak to były czasy gdzie pola były pełne fantów i nie obchodzone. Pamiętam też wypad, gdzie z kumplem wszedłem na obchodzone pole. I on z optimą bardzo pomalutku i kilka sreberek mu wpadło. A mi nic. Pamiętam też pierwszy wypad z Argo na łące. Jak byłem w szoku jakiego ma kopa w porównaniu do proximy. I to na monety a nie na żelastwo.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]