Teraz jest sobota, 26 lipca 2025, 03:27

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2233 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 149  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: RUTUS OPTIMA 2.0
PostNapisane: sobota, 16 lutego 2013, 12:59 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Ładny stan,pogratulować...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 11:42 
Porucznik
Porucznik

Chce kupic wykrywacz i jestem zainteresowany optima i tesoro vaqero bo podobna cena.Tylko teraz pytanie:ktory z tych dwoch bedzie głebszy na drobny kolorek?Prosze o wypowiedzi tych co posiadaja te sprzety.Zaznaczam ze bardzo malo jest porownan tych sprzetow w necie, bo juz wszystko praktycznie przeszukalem i dalej jestem niezdecydowany.Panowie i Panie pomocy;(

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 16:19 
Generał Brygady
Generał Brygady

Optimke miałęm a ten 2gi nie widziałem w akcji też dobry. Ja polecam Optime ze względu na czytelność sygnałów.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 18:58 
Podporucznik
Podporucznik

Czesc kolego SOLO8. Mysle, ze w tym dziale, troche zle trafiles, poniewaz kazdy Ci poleci Optime :D
Mysle, ze kazdy z Nas jest zachwycony tym sprzetem, w przeciwnym razie, juz dawno by wymienil na cos innego. A prosze sprawdz od samego poczatku, osoby udzielajace sie w tym dziale: one od samego poczatku, jak tylko pokazal sie ten wykrywacz sa z niego zadowoleni i nie wymienili go :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 19:36 
Porucznik
Porucznik

Własnie zauważyłem kolego mleko80t.Kolega ma tesoro vaquero i bardzo chwali twierdzac ze go nie zamieni na zaden inny mimo ze posiadal inne nawet drozsze, ale ten po prostu jest dla niego jak na razie nr1.
Kazdy ma swoje zdanie za i przeciw, ale jestem ciekawy ktory z tych dwoch jest w praktyce lepszy, glebszy, stabilnijeszy i ma lepsza dyskryminacje.

Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 19:53 
Generał Broni
Generał Broni

Dzisiaj liczylem ile wykrywaczy juz przeszlo przez moje rece (te ktore posiadalem na wlasnosc), po 40tu juz mi sie odechcialo liczyc. Wspomne tylko, ze wszystkie flagowe minelaby (Explorer, Etrac, GPX5000, CTX), Whites (XLT, MXT, V3), Tesoro (Tejon, Lobo), Fisher (F75 /ltd, CZ3d) T2 XP (Deus, GMP, Gmaxx) i wiele innych, ale jak do tej pory zaden z wykrywaczy nie dal mi tyle satysfakcji z poszukiwan jak ang. wersja Optimy -Jupiter. Jak dla mnie bardzo skuteczny sprzet, a co jest najcenniejsze to to, gdy schodzac z pola chwalimy sie tym co znalezlismy i miny posiadaczy Deusow, CTX'ow i innych Blistoolow gdy pokazuje to co znalazlem wykrywaczem za 1/3 1/4 ceny ich sprzetu. :h

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 21:17 
Plutonowy
Plutonowy

piękna reklama :-)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 21:20 
Generał Broni
Generał Broni

abbia napisał(a):
piękna reklama :-)

podeslij link do prod. Rutusa :jump :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Az
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 21:26 
Podporucznik
Podporucznik

Masz racje Cehaigrek. Kiedys podjechalem z kumplem, calkiem przypadkiem na jakies wyjscie grupowe poszukiwaczy we Francji- szukalismy terenu by pokopac i nagle naszym oczom ukazal sie teren na ktorym od rana czesalo ok 20 osob- wiekszosc deusow. Zapytalismy sie czy mozemy sie dolaczyc. Ich miny mialy dziwny wyraz, jak zaraz przy sciezce po 30sec. wyciagnalem 10 frankow z 1989r, a dalej kilka monet, na terenie juz czesanym przez nich. Smiac mi sie chcialo, gdy jeden z nich podszedl, by obejzec moj wykrywacz z puszka coli i zauwazylem, ze w trakcie rozmowy, "niby przypadkiem" przemiatal ta puszka coli na wysokosci bioder- mysle, ze sprawdzal zasiegi mojej wykrywki. Az mi zalal sonde swoja cola :D .
Na jednym z moich filmikow, nagralem wyjscie z Deusem i T2. Po 5ciu godzinach mialem wiecej monet niz oni razem. Przykre, bo paru gosci mi dalo do filmu negatywne opinie, z pewnoscia myslac, ze sciemnialem i ze sobie monety podrzucilem. Ale zapewniam, ze nigdy tego nie robilem. A moze to zawisc posiadaczy Deusow??? :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 21:38 
Generał Broni
Generał Broni

mleko80rt napisał(a):
jak tylko pokazal sie ten wykrywacz sa z niego zadowoleni i nie wymienili go

No nie wszyscy :666 ... założyciel tego tematu czeka na dausa.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2013, 22:08 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Cześć!
Tak się składa, że mam porównanie do vaqero (ja chodzę z optimą kolega ma vaqero). Muszę powiedzieć, że vaqero w rekach doświadczonego eksploratora to bardzo dobry sprzęt! Jego zalety to przede wszystkim świetna dyskryminacja i namierzanie na pinpoincie! Jest też bardzo głęboki i lekki! Mimo, że nie ma identyfikacji cyfrowej bardzo łatwo rozróżnić co jest pod cewką. Myślę, że to jeden z najlepszych sprzętów na kolorek ale tak jak napisałem na początku dla doświadczonego poszukiwacza!
Wg mnie optima ma dodatkowo szybki i sprawdzony serwis oraz wizualną identyfikację znaleziska i jest ona podświetlana co dla mnie było bardzo ważne, bo chodzę często po zmierzchu.
Na polu zazwyczaj efekty mamy podobne, ale mam wrażenie, że jeśli na polu jest mała, cienka srebrna moneta to ja ją wyciagnę :) , natomiast jeśli na tym samym polu będzie piękny guzik carski to wyciągnie go vaqero.
Pozdrawiam,
Paweł

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 25 lutego 2013, 00:16 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

A na jakich ustawieniach Paweł chodzisz?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 25 lutego 2013, 07:48 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Kolego "cehaigrek" a jak się ma Optima do Exprorera SE PRO ??Jestem ciekaw ponieważ kumpel ma zamiar zmienić sprzęt właśnie ma Exprorera,oczywiście obecnie śmiga z Optimą..Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 25 lutego 2013, 12:04 
Porucznik
Porucznik

Panowie może więcej konkretów:)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 25 lutego 2013, 20:49 
Generał Brygady
Generał Brygady

Ja zamieniam Optimkę na deusa tak to prawda. Ale to tylko ze względu na wagę i może większe możliwości. Zawsze będę polecał optimkę osobą szukającym przygody za nieduże pieniądze. Wykrywacz rewelacja tylko czasem operator musi być lepszy. Pozdrawiam :8)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2233 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 149  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]