davetector napisał(a):
Szczerze - detektor jest od szukania a nie od ustawiania, teksty o problemie z brakiem polskiego menu są niepoważne. Po kilku wypadach każdy znajdzie "swoje" nastawy. Ustawień Optimy nie zmienialem chyba z 1,5 roku bo je lubię, uważam za wygodne i jest skuteczna.
Pozdrawiam
Może dla Ciebie jest nie poważne ale dla mnie jest ważne.
W takim razie może by tak wszystko po angielsku niemiecku, ludzie jakoś się nauczą, o później już przestawiać nie muszą.
To po co mi urządzenie które posiada wiele możliwości, a przecież jedno uniwersalne i będzie OK to jest polska i tu ludzie mówią i myślą po polsku, ja radę sobie dam ale wielu nie musi i nie zna angielskiego.
Produkt na rynek polski, polski producent który do tej pory dawał po polsku, Koszty wcale nie są duże, według mnie idzie na łatwiznę jak na razie to większość produkcji była na rynek polski więc chociaż by przez szacunek dla byłych klientów powinien być język polski.
To tylko Polacy pozwalają się traktować jak klienci drugiej kategorii.
I dla tego ja go nie kupię, pomimo że jak do tej pory pan Rutyna był nie doścignionym wzorem producenta, serwisu itp., ale w tym pan rutyna zrobił błąd, to jest moje zdanie każdy może mieć inne.