saper napisał(a):
To by i mnie zainteresowało, takie porównania, trochę wiedzy.
Ale hmm czy znasz "kumatego" operatora CTX?
Bo często i gęsto tak jest, nie wiem z czego to wynika że posiadacze najdroższych wykrywaczy o podstawach ich działania itd mają mniej do powiedzenia w przeciwieństwie do sprzętu który właśnie posiadają.
Chodzi mi o rozumienie wszystkich najdrobniejszych ustawień w tym sprzęcie i ich roli na prowadzenie poszukiwań.
Z chęcią bym się spotkał z kimś takim i zrobił jakiś test i porównania.
Bardzo bym chciał móc napisać, ja nim jestem. Ale tak nie jest. Jestem tak troszkę użytkownikiem, jakiego opisałeś
Cytuj:
Bo często i gęsto tak jest, nie wiem z czego to wynika że posiadacze najdroższych wykrywaczy o podstawach ich działania itd mają mniej do powiedzenia w przeciwieństwie do sprzętu który właśnie posiadają.
Chodzi mi o rozumienie wszystkich najdrobniejszych ustawień w tym sprzęcie i ich roli na prowadzenie poszukiwań
Ja bardzo intuicyjnie używam CTX`a, mam kilka programów, które stosuję na przemian i w sumie nigdy mocno nie zająłem się testowaniem Minelaba w różnych warunkach. Po prostu szukałem i m.in. dlatego nie uważam się za odpowiednią osobę do wymiany doswiadczeń.
Z drugiej strony, to podczas moich poszukiwań, nigdy nie stwiedziłem bardzo znaczących różnic w poszczególnych ustawieniach CTX`a. Po kilku sygnałach(wykopanych) czasami zmienię program, ale jak już napisałem wcześniej, robię to bardziej intuicyjnie, i wytłumaczyć tego w sposób rzeczowy nie potrafię. Może w trakcie szukania, ale nigdy tak, jak Wy to robicie.
Niemniej jednak wiem czego oczekuję od przyszłego "Drugiego" ;), dlatego bardzo chętnie czytam ten wątek i wszelkie spostrzeżenia dotyczące Altera71.
Tutaj moje wielkie DZIĘKUJĘ, i dalej tak Panowie.