Teraz jest czwartek, 12 marca 2026, 08:03

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: at pro czy xp gold maxx
PostNapisane: niedziela, 29 maja 2016, 10:37 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

No ja na przykład poleciłem GMP ze względu na znacznie lepszy zasięg. Chyba nie trzeba tłumaczyć co się z tym wiąże. Widziałem na wypdach kto ile czym wykopał. Jak ktoś nie ma pojęcia i ma argument że innym też znajduje, to go śmieszą różne rzeczy... . :lol: Wychodzi na to że dla niektórych trzeba zostać przy Jablu bo się nim znajduje... .
stan12 napisał(a):
Podobny efekt będzie po rzucie monetą i wybór orzeł czy reszka, :lol: ale grać można jest zabawa można iść do wróżki co kto chce....

Chyba trochę odleciałeś kolego :ups: skoro dajesz takie porównania. :lol:
stan12 napisał(a):
Przecież jedna i druga odpowiedź będzie dobra i zła, bo to przecież zależy od moich oczekiwań, mojego temperamentu, i gustu wyczucia i umiejętności.

Ciekawe... .Jaki model polecasz ludziom nerwowym a jaki stoikom? :D
Mogłeś jeszcze dodać że jedni wolą niebieskie wykrywacze a drudzy różowe. :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 29 maja 2016, 20:56 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Kolego @krzysiekb321 ja niczego nikomu nie polecam jeżeli kogoś bardzo dobrze nie znam, najwyżej mogę podać moją opinię subiektywną dotyczącą konkretnego wykrywacza, jednak wybrać musi już sam, korzystając z tych opinii.
Gdyby było inaczej to wszyscy powinniśmy mieć jednakowe zdanie o wykrywaczach a sam wiesz że tak nie jest, więc są to subiektywne odpowiedzi. Napisałem tyle i tylko tyle, do reszty się nie odniosę zostanę przy swoim.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 29 maja 2016, 21:11 
Generał Broni
Generał Broni

krzysiekb321 napisał(a):
a drudzy różowe. :lol:

Bądź tęczowe :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 29 maja 2016, 21:30 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Najger napisał(a):
Powiem tak, nigdy z At Pro po wypadzie nie miałem kompleksów w fantach...kto ze mną chodził to potwierdzi, jakie cuda się tym sprzętem wyprawiało :D
Co prawda oryginalna cewka, to dla mnie nieporozumienie, ale NelTornado kosiło aż miło...niestety wyważenie i ogólnie jakość wykonania, to porażka.
Są teraz dostępne fajne stelaże i po przeróbce,m oże u mnie wróci do gry....
Miałem deusa, obecnie adventisa i większej skuteczności nie zauważyłem,po za ergonomią.
Jak ktoś wmawia mi że at Pro to dno, to proponuje korepetycje :666
Niestety teraźniejsze ceny to szok,ale coś z demobilu można brać pod uwagę...
Oba sprzęty chwalę, ale ja tu różnicy nie widzę.
Proszę mi nie wmawiać tekstu, nierozumiałeś deusa...to naprawdę świetny sprzęt, lecz na moje okazjonalne grzebanie, strata kasy...

stanę w obronie at pro zasięgi są przyzwoite separacja znośna ale wykonanie tragiczne dwóch kolegów chodzi z at i maja te same awarie pękające podłokietniki urwana elektronika pękanie cewek i osłon cewek to wszystko w czasie 2 sezonów 2-3 razy w tygodniu po 4-6 godzin tak że za te pieniądze co teraz to słabo dodam że sprzęty kupione nowe :h

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 29 maja 2016, 21:46 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

stan12 napisał(a):
Kolego @krzysiekb321 ja niczego nikomu nie polecam jeżeli kogoś bardzo dobrze nie znam,

Nie wydaje Ci się że skoro ktoś pyta to po prostu chce poznać opinie i porady innych.
AT Pro też nie najgorszy. Ale nie takie było pytanie. Poza tym zdanie zdaniem, gust gustem. Ale raczej większość patrzy na parametry i mozliwości bo w sumie o to w tym chodzi. Słusznie wspomniał ktoś wyżej jeszcze o jakości wykonania. Oczywiście na korzyść GMP.
Poza tym to hobby to nie malowanie obrazów żeby argumenty które podajesz miały jakieś większe uzasadnienie.
I nadal nie rozumiem dlaczego to Cię tak śmieszy?

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]