lukasz3k napisał(a):
Witam panowie od niedawna posiadam at pro. Na poczatku było ok jeżeli chodzi o stabilność, chodziłem z jedną kreską poniżej max. Teraz jest jakaś masakra, wzbudza się niesamowicie. W powietrzu potrząsam nim i pokazuje sygnały? Co jest grane? Bateria na dwie kreski może to jest powodem? Panowie ratujcie co jest grane? Zwłaszcza na przeoranym polu to po prostu lepiej nie wchodzić bo pokazuje wszystko i nic.
Dzisiaj na polu mnie też dopadło :( Nagle wykrywacz zaczął sie wzbudzać co jedno omiatanie, w pozycji kiedy był na końcu mojego zasięgu. Zresztą wzbudzał się często, co chwile popiskując i oczywiście nie były to powtarzalne sygnały. Właściwie da się tak chodzić , ale co chwile popiskuje co zakłóca jakąkolwiek systematyczność bo co chwilę trzeba poprawiać. Poprzednio kiedy tak miałem okazało się, że odkręcał sie pierścień od mocowania cewki do puszki ?! Dokręciłem i ustało. teraz sprawdziłem , wszystko ok. Podo0ciągałem, wymieniłem baterie i nadal to samo. Musiałem wrócić do domu :( Zauważyłem, że nawet jeśli skieruje cewkę w niebo i zacznę nim poruszać , tak aby puszka drgała, to się wzbudza. czy wy też tak macie ? Łapię za uchwyt i wykonuję krótkie, dosyć gwałtowne ruchy, po prostu trzęsę wykrywaczem i się wzbudza :(
Teraz go rozkręciłem i skręciłem na nowo, ale nie mam czasu już sprawdzać. Mam nadzieję, że to jakaś chwilowa usterka....